Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Liste medicale

Afectiuni cel mai des resimtite toamna

Afectiuni cel mai des resimtite toamna

Variatiile bruste de temperatura, umezeala si presiunea atmosferica ridicate, specifice toamnei influenteaza buna functionare a sistemului imunitar, drept urmare riscul aparitiei infectiilor respiratorii devine mai mare, iar unele afectiuni preexistente incep sa se manifeste cu mai multa virulenta. De asemenea, afectiunile alergice, reumatice sau gastrice se intensifica toamna, conditiile meteorologice specifice fiind principalul factor favorizant. Iata care sunt afectiunile care dau cele mai multe batai de cap in acest sezon.

Reguli pentru o igiena dentara corecta

Reguli pentru o igiena dentara corecta

O igiena dentara perfecta se pastreaza doar daca respectati anumite reguli simple, cum ar fi un periaj corect, produse de intretinere adaptate problemelor dentare si controale stomatologice periodice.

Alimente contra raului de transport

Alimente contra raului de transport

Rau de mare, rau de aer, sindromul adaptarii in spatiu, cinepatie...sunt numai cateva dintre denumirile sub care este cunoscut in lumea medicala raul de transport. Aceasta tulburare este data de confuzia organismului in fata unor informatii contradictorii transmise de catre creier, ochi si muschi

Ghid de igiena orala

Ghid de igiena orala

Igiena orala completa nu implica doar periajul dintilor, ci si folosirea altor produse specifice. Periutele de dinti sunt cele mai cunoscute si utilizate. Se gasesc intr-o larga varietate, mecanice sau electrice, perfect adaptabile oricaror nevoi. Ata dentara se foloseste pentru curatarea spatiilor interdentare si ajuta la prevenirea bolilor gingivale. Apa de gura este utila pentru a indeparta resturile alimentare din cavitatea orala, previne dezvoltarea placii dentare, a gingivitei si cariilor. Se foloseste dupa periajul dintilor si improspateaza respiratia.

Cum alegeti pasta de dinti potrivita

Cum alegeti pasta de dinti potrivita

Pentru a avea dinti frumosi si sanatosi este nevoie de o igiena buco-dentara ireprosabila. Special pentru dumneavoastra am facut o selectie de tipuri de paste de dinti cu proprietati specifice, care sa va ajute sa faceti mai usor alegerea potrivita.

Mic dictionar medical

Mic dictionar medical

Sincope = perioade de cateva secunde de pierdere a constientei, prabusirea tensiunii, oprirea respiratiei, absenta pulsului, aparute brusc pe fondul diminuarii oxigenarii cerebrale.