Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Machiajul pentru adolescente

04-12-2014

Din dorinta de a parea mai mature sau de a ascunde unele imperfectiuni ale pielii, din pacate nu putine la numar in aceasta perioada a vietii, multe dintre adolescente exagereaza cu machiajul, facand mai mult rau decat bine.

Machiajul pentru adolescente


Din dorinta de a parea mai mature sau de a ascunde unele imperfectiuni ale pielii, din pacate nu putine la numar in aceasta perioada a vietii, multe dintre adolescente exagereaza cu machiajul, facand mai mult rau decat bine. FOND DE TEN Contrar ideilor preconcepute, in farmacii exista fonduri de ten special create pentru tenurile cu acnee sau tendinta acneica - problema foarte des intalnita la pubertate.

Cere sfatul farmacistului sau al consilierului pe probleme cosmetice din Farmaciile DONA pentru o recomandare adecvata, daca ai imperfectiuni ale tenului. Totodata, iti recomandam sa te adresezi dermatologului sau farmacistului pentru ati testa tipul de ten - in farmacii exista periodic campanii in acest sens.

SCOATE IN EVIDENTA CE AI MAI FRUMOS

Varsta trebuie sa se vada prin machiaj, sa arate prospetimea vietii, de aceea nu e indicat sa folosesti prea multe produse de machiaj. Nu machia niciodata la fel de intens si ochii, si buzele. Fereste-te de contururi puternice la ochi si nu exagera cu fardul de obraz care imbatraneste prematur tenul. Un rimel, un corector pentru acnee, un strop de fard de obraz si un glos de buze constituie trusa perfecta la aceasta varsta.

MACHIAZA-TI CORECT PLEOAPELE

Daca participi la evenimente deosebite, care necesita o ingrijire speciala, tine cont de urmatoarele sfaturi. Nu iti contura ochii pe interiorul umed al pleoapelor. Iti va micsora optic ochii. In schimb, liniaza conturul ochilor chiar pe langa linia genelor in exterior. In plus, o linie trasata puternic, foarte grafica, nu arata natural. Incearca sa o estompezi putin cu un betisor cosmetic.
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau