Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Maternitate

Ne-am alăturat Proiectului FIV – “O șansă pentru cuplurile infertile”

DONA s-a alăturat campaniei campaniei “O șansă pentru cuplurile infertile”, fiind alături de cuplurile care din motive medicale prezintă o afecțiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală, afecțiune constatată de către un medic specialist.

Am adus programul “Voucher materna” mai aproape de tine!

Programul “Voucher materna” este implementat de primăria Capitalei cu ajutorul Direcției Generale de asistență Socială și se adresează femeilor însărcinate care pot beneficia o singură dată de un voucher valoric în valoare de 2000 lei în bază căruia pot procura produse farmaceutice sau parafarmaceutice sau pot plăti serviicile medicale destinate îngrijirii sarcini și apoi a bebelușului.

Secretele unui FIV reusit

Procedura de fertilizare in vitro este una care nu poate garanta 100% sansele de reusita, indiferent de clinica la care se adreseaza cuplul cu probleme de fertilitate. Cu toate acestea, exista anumiti factori care influenteaza pozitiv succesul unei astfel de interventii si despre care cuplurile e bine sa stie atunci cand aleg acest drum.

Sarcina dupa 40 de ani, prin FIV

Din nefericire, timpul nu este aliatul celor care doresc sa obtina o sarcina. Scenariul care se intampla adesea este ca un cuplu se decide la un moment dat sa aiba un copil si incepe incercarile, care, de multe ori, dureaza mai mult decat si-au imaginat cei doi parteneri. Uneori vorbim despre luni, alteori, despre ani.

Factorii care determina Infertilitatea

Statisticile spun ca unul din sase cupluri este infertil, iar cauzele care duc la acest diagnostic sunt multiple si afecteaza ambii parteneri. Concret, atunci cand un cuplu isi doreste un copil, dar sarcina intarzie sa apara dupa un an in care a intretinut raporturi sexuale regulate si neprotejate, acesta poate fi considerat infertil.

Diabetul gestational

Diabetul gestational este o afectiune care poate fi declansata in cursul unei sarcini la mai putin de 10% din femei, disparand frecvent dupa nastere. Prezenta diabetului gestational si al hiperglicemiei materne se depisteaza sistematic de catre medicul de familie la femeile cu factori de risc.

< 1234567