Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Maternitate

Hiperactivitatea copiilor poate debuta in farfuria gravidelor

De foarte multe ori, gravidele se lasa prada poftelor si nu tin cont daca alimentatia lor este una sanatoasa si corespunzatoare pentru fat. Acest lucru ii poate cauza mai tarziu copilului diverse afectiuni fizice, dar si de tulburari de comportament.

Beneficiile alaptarii

Laptele matern este hrana ideala pentru nou‑nascut inca din primele ore dupa nastere. Dincolo de aportul nutritional, se creeaza o legatura speciala intre mama si copilul ei prin atasarea acestuia la san.

Analizele recomandate in sarcina

Intr-o sarcina normala, fara patologii, analizele sunt recomandate de medicul care urmareste sarcina, la inceputul fiecarui trimestru. De asemenea, in fiecare trimestru de sarcina se efectueaza cate o ecografie morfofetala.Este bine de stiut ca valorile unor analize se pot modifica in sarcina, fara ca acest lucru sa fie asociat vreunei patologii. De aceea, este bine ca analizele sa fie interpretate de medicul care urmareste sarcina.

Cum influenteaza sarcina starea de dispozitie

Se spune ca o femeie se schimba total atunci cand este insarcinata. Si pe buna dreptate, deoarece corpul gravidelor trece prin schimbari semnificative, ce au si un puternic impact psihic si emotional, pe langa cel fizic.

Metode de corectare a sanilor lasati

In timp, odata cu inaintarea in varsta si in functie de mai multe variabile precum numarul de sarcini, predispozitia genetica, sanii isi pierd fara doar si poate din elasticitate si fermitate.

Alergia sugarului la caldura

Cel mic este iritat, nervos si i-au aparut pe corp, in special pe fata, pe gat si trunchi, bubite rosii? Nu trebuie sa te ingrijorezi, principala vinovata este posibil sa fie alergia la caldura, numita si miliaria.