Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Maternitate

Cum influenteaza sarcina starea de dispozitie

Se spune ca o femeie se schimba total atunci cand este insarcinata. Si pe buna dreptate, deoarece corpul gravidelor trece prin schimbari semnificative, ce au si un puternic impact psihic si emotional, pe langa cel fizic.

Metode de corectare a sanilor lasati

In timp, odata cu inaintarea in varsta si in functie de mai multe variabile precum numarul de sarcini, predispozitia genetica, sanii isi pierd fara doar si poate din elasticitate si fermitate.

Alergia sugarului la caldura

Cel mic este iritat, nervos si i-au aparut pe corp, in special pe fata, pe gat si trunchi, bubite rosii? Nu trebuie sa te ingrijorezi, principala vinovata este posibil sa fie alergia la caldura, numita si miliaria.

Neplacerile postnatale, usor de prevenit

Perioada de sarcina implica precautii suplimentare pe care viitoarea mamica trebuie sa le ia pentru a asigura sanatatea ei si a copilului dupa nastere.

Cum prevenim lasarea sanilor?

Sanii sunt atat un simbol de senzualitate, cat si un simbol al vietii. De-a lungul vietii, sufera numeroase transformari care isi pun amprenta asupra aspectului lor si determina in mod prematur slabirea elasticitatii pielii.

Solutii pentru cele mai comune probleme de alaptare

Alaptarea este esentiala pentru sanatatea bebelusului, a mamei, cat si pentru relatia dintre acesta si mama. Laptele matern reprezinta hrana desavarsita pentru copil fiind bogat in substante hranitoare, hormoni care stimuleaza cresterea si enzime care il fac usor de digerat. De asemenea, alaptarea in primele sase luni dupa nastere si continuarea alaptarii pana la varsta de 2 ani a copilului (conform recomandarilor OMS) ii asigura bebelusului imunitatea de care are atata nevoie, il fereste de gastroenterite si de infectii, dar si de alergii.