Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Maternitate

Subpoderabilitatea netratata poate duce la infertilitate

Greutatea corporala situata sub cea normala duce la probleme de sanatate cum ar fi infertilitate, diabet zaharat tip 1, anemie, osteoporoza, imunitate scazuta, anorexie, hipotermie dar si la o stima de sine scazuta.

Jurnalul de viata al pacientului diabetic: Diabetul gestational

Daca sunteti insarcinata si vi se descopera valori glicemice mari in timpul sarcinii este bine sa stiti ca nu este vorba despre o afectiune rara si ca dispare dupa nastere in 90% din cazuri. Este vorba despre diabetul gestational.

Anestezia epidurala - nasterea fara dureri

Viitoarele mamici care doresc sa nasca natural, nu prin operatie de cezariana, dar care se tem ca durerile vor fi greu de suportat, pot beneficia de avantajele oferite de anestezia epidurala. Afla mai multe despre aceasta procedura.

Chlamidioza poate duce la infertilitate

Chlamidioza este o infecţie produsă de o bacterie - Chlamydia Trachomatis - şi reprezintă una dintre cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală, în special în rândul tinerilor.

Teste si analize pe care trebuie sa le faci in perioada sarcinii

Pentru a naște copii sănătoși și pentru a evita anumite malformații ale fătului ce pot apărea în timpul sarcinii, femeile trebuie să facă, în timpul și înaintea perioadei gravidității, anumite analize specifice. Iata care sunt acestea.

Ceaiuri pentru stimularea lactatiei (galactagoge)

Notiunea de ceai medicinal se defineste ca un amestec de plante sau parti din plante medicinale uscate si maruntite potrivit, amestecuri denumite si specii medicinale. Inainte de a trece la indicarea formulelor de ceai, este util sa facem cateva precizari privind o serie de reguli in legatura cu obtinerea si folosirea ceaiurilor medicinale.