Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Noul Milupa Milumil Nutritie Echilibrata

04-12-2014

Noua formula de lapte Milupa Milumil Nutritie Echilibrata sustine o digestie usoara, asigura toleranta si acceptabilitate excelenta, ofera toti nutrientii necesari copilului pentru o crestere armonioasa, prevenind riscul de a avea o greutate excesiva.

Noul Milupa Milumil Nutritie Echilibrata


Noua formula de lapte Milupa Milumil : sustine o digestie usoara asigura toleranta si acceptabilitate excelenta ofera toti nutrientii necesari copilului pentru o crestere armonioasa, prevenind riscul de a avea o greutate excesiva.

In comparatie cu laptele de vaca, noul Milumil Junior: contine de 40 de ori mai mult fier pentru o crestere sanatoasa; are adaos de fibre Milupa, ideale pentru o digestie usoara; este imbogatit cu elemente esentiale pentru o nutritie echilibrata.

CEREALELE MILUPA

Noile cereale cu lapte Milupa, numai cu ingrediente naturale si atent selectionate, imbogatite cu vitamine si minerale, sunt ideale pentru a asigura o nutritie echilibrata bebelusului tau, fiind adaptate fiecarei etape de dezvoltare: Dupa luna a 4-a In prima etapa de diversificare, cerealele cu lapte Milupa au un gust delicat si o textura fina si nu contin gluten.

Sunt ideale pentru o digestie usoara datorita formulei de lapte si cerealelor integrale. Dupa luna a 6-a In a doua etapa de diversificare, incepand cu luna a 6-a, cerealele cu lapte Milupa ii ofera bebelusului tau gusturi pe care sa le descopere si au un continut bogat in vitamine si minerale pentru a asigura o crestere armonioasa.

Dupa luna a 8-a In aceasta etapa, dupa luna a 8-a, bebelusul invata sa mestece. Cerealele cu lapte Milupa sunt echilibrate nutritional si au o textura special conceputa pentru a favoriza masticatia. Cerealele fara lapte BIO de la Milupa provin din culturi agricole ecologice, in care nu s-au folosit ingrasaminte chimice. Boabele cerealelor au fost macinate fin si transformate in fulgi delicati, pentru pastrarea cat mai indelungata a elementelor nutritive. BIO 7 Cereale (peste 6 luni)

Pentru o digestie usoara. Contin: grau, ovaz, secara, porumb, orz, mei, orez. BIO 3 Cereale (peste 6 luni)

Pentru o digestie usoara. Contin: orez, porumb, tapioca. Nu contin gluten, fiind ideale pentru inceperea diversificarii alimentati.

[i]Later edit[/i]: Datorita interesului mare acordat acestui topic am contactat reprezentantii Milupa, pentru a va prezenta informatii oficiale despre noua formula de lapte Milumil. Va redam mai jos raspunsurile reprezentantilor Milupa: <<Ne bucuram ca ne-ati contactat referitor la gama Milupa Milumil de formule de lapte pentru sugari. In primul rand, va multumim pentru loialitatea fata de aceasta categorie si ne bucuram ca suntem alaturi de dvs inca din primele luni de viata ale copilului dvs. Referitor la intrebarile dvs, in fiecare an Departamentul de Cercetare - Dezvoltare al companiei noastre adauga noi cunostinte referitoare la analiza laptelui matern si beneficiile acestuia pentru nou-nascuti, sugari si copii mici, precum si gasirea unor formule de lapte cat mai apropiate de formula laptelui matern, care sa poata oferi bebelusilor o nutritie echilibrata pentru o crestere si dezvoltare armonioasa.

Din acest motiv, formulele de lapte au fost modificate in raport cu ultimele cercetari in domeniu, fiind perfect armonizate cu cele mai noi reglementari privind alimentatia nou-nascutilor, adoptate la nivel European.

Ca urmare, veti observa ca formulele de lapte vor avea o compozitie diferita, pe noi etape de varsta, mai apropiate de necesitatile de dezvoltare ale sugarilor. Fata de formulele precedente, reflectand o compozitie noua, veti observa intr-adevar diferente mici in ceea ce priveste consistenta laptelui, precum si in proprietatile organoleptice ale acestuia (gust, miros, etc).

Referindu-ne strict la formula de continuare Milumil 3, diferenta de consistenta apare deoarece noua formula nu contine cereale, mamicile avand optiunea de a adauga cereale Milupa in biberon, in functie de necesitatile sugarului. Formula Milumil Nutritie Echilibrata este singura pe care o producem, nu planificam revenirea la formula precedenta din dorinta de a oferi consumatorilor nostri cele mai noi cunostinte in domeniul nutritiei, acumulate de-alungul unor ani buni de studii si cercetari>>.


<<Dragi Parinti, Ne bucuram ca ne-ati contactat direct referitor la gama Milupa Milumil de formule de lapte pentru sugari. In primul rand, va multumim pentru loialitatea fata de aceasta categorie si ne bucuram ca suntem alaturi de dvs inca din primele luni de viata ale copilului dvs. Referitor la intrebarile dvs, in fiecare an Departamentul de Cercetare - Dezvoltare al companiei noastre adauga noi cunostinte referitoare la analiza laptelui matern si beneficiile acestuia pentru nou-nascuti, sugari si copii mici, precum si gasirea unor formule de lapte cat mai apropiate de formula laptelui matern, care sa poata oferi bebelusilor o nutritie echilibrata pentru o crestere si dezvoltare armonioasa. Din acest motiv, formulele de lapte au fost modificate in raport cu ultimele cercetari in domeniu, fiind perfect armonizate cu cele mai noi reglementari privind alimentatia nou-nascutilor, adoptate la nivel European.

Ca urmare, veti observa ca formulele de lapte vor avea o compozitie diferita, pe noi etape de varsta, mai apropiate de necesitatile de dezvoltare ale sugarilor. Fata de formulele precedente, reflectand o compozitie noua, veti observa intr-adevar diferente mici in ceea ce priveste consistenta laptelui, precum si in proprietatile organoleptice ale acestuia (gust, miros, etc).

Referindu-ne strict la formula de continuare Milumil 3, diferenta de consistenta apare deoarece noua formula nu contine cereale, mamicile avand optiunea de a adauga cereale Milupa in biberon, in functie de necesitatile sugarului. Schimbarea de etapizare vine din dorinta de a apropia si mai mult formulele de lapte de etapele de dezvoltare ale copilului. Referindu-ne strict la intrebarea dvs, pentru sugarii de 5 luni sfatul nostru este sa ramaneti pe formula Milumil 2 noua, nu sa va intoarceti la etapa 1.

Ca si pentru copii din luna a 8-a, sfatul este sa mergeti pe Milumil 3, formula noua.

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim, Echipa Milupa>>
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau