Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Omega-Pharma lanseaza Prevalin - protectia sigura si eficienta impotriva febrei fanului si a rinitei alergice

04-12-2014

Febra fanului si rinita alergica afecteaza persoanele intre 5 si 45 ani, in special persoanele intre 15 si 24 ani. Acestea sunt comune la copii, adolescenti si adulti, varsta medie de debut fiind intre 8 si 11 ani. In 80% din cazuri, rinita alergica se dezvolta in jurul varstei de 20 ani. Prevalin este o gama sigura, de aparare impotriva rinitei alergice, prin bariera impermeabila de protectie impotriva alergenilor, pe care o creeaza la nivelul mucoasei nazale.

Omega-Pharma lanseaza Prevalin - protectia sigura si eficienta impotriva febrei fanului si a rinitei alergice


Febra fanului si rinita alergica afecteaza persoanele intre 5 si 45 ani, in special persoanele intre 15 si 24 ani. Acestea sunt comune la copii, adolescenti si adulti, varsta medie de debut fiind intre 8 si 11 ani. In 80% din cazuri, rinita alergica se dezvolta in jurul varstei de 20 ani.

Prevalin este o gama sigura, de aparare impotriva rinitei alergice, prin bariera impermeabila de protectie impotriva alergenilor, pe care o creeaza la nivelul mucoasei nazale. Rinita alergica - o problema globala In Europa de Vest, rinita alergica este una dintre afectiunile cronice cele mai comune. Ea afecteaza mai mult de 20% din populatia adulta, procent care continua sa creasca. Jumatate din populatia globului ar putea suferi de rinita alergica pana in 2030, se arata intr-un nou studiu realizat de profesorul Jean Emberlin si citat de Daily Mail.

Cresterea numarului pacientilor care vor suferi de aceasta boala va fi determinata de aerul poluat din zonele urbane. Acest lucru va duce la simptome precum stranutul, curgerea nasului si ochi iritati, se arata in raportul Hay Fever Health. Ce este rinita alergica sau febra fanului? Rinita alergica apare atunci cand sistemul imunitar reactioneaza exagerat la anumite particule din aer. Factorii alergeni exista in multe forme, atat in aer liber, cat si in interior.

Febra fanului este o forma de rinita alergica sezoniera care apare atunci cand o persoana este hipersensibila la polenul provenit de la ierburi, copaci sau buruieni. Alergeni in aer liber: Polen (iarba, copaci, buruieni) Spori de mucegai Alergeni in interior: Acarienii din praf Particule de piele exfoliata sau par de la animale Prevalin tine alergia la distanta Prevalin este o solutie sigura si eficienta pentru febra fanului si rinita alergica. Contine ingrediente active naturale, care asigura o protectie imediata impotriva alergenilor ce provoaca febra fanului. Prevalin intervine la nivel local, prin crearea unei bariere fizice impermeabile asupra mucoasei nazale. Aceasta bariera reduce la minim contactul cu alergenii. Ca rezultat, simptomele alergiei nazale, cum ar fi stranutul sau nasul infundat, iritat si care provoaca o senzatie de mancarime, sunt limitate.

SIGUR Fara conservanti Ingrediente naturale Fara efecte secundare Fara prescriptie medicala EFICIENT Dovedit clinic Protectie imediata Tehnologie patentata Usor de folosit O tehnologie unica Prevalin este produs printr-o tehnologie patentata numit Nasya, o combinatie de uleiuri si emulsificatori. Aceasta tehnologie permite ca Prevalin se se transforme prin agitare din gel in lichid. Acest lucru permite dispersia usoara si optima a lichidului, care se stabileste ulterior pe mucoasa nazala sub forma de gel. In acest fel, se formeaza un strat de gel care este dovedit clinic a fi impermeabil pentru alergenii care cauzeaza rinita alergica. Prevalin si Prevalin pentru copii Febra fanului sau alergia la polen apare mai ales la copii, cat si la adolescenti si adulti. Prin urmare, Prevalin este disponibil in doua variante, una pentru adulti si una pentru copii. Prevalin este destinat adultilor si copiilor peste 12 ani, iar Prevalin pentru copii se adreseaza copiilor de la 6 la 12 ani.

Varful aplicatorului de la Prevalin pentru copii este special conceput pentru copii. Deoarece narile unui copil sunt mai mici decat ale adultilor, este necesara o doza mai mica pentru a forma o bariera de protectie impotriva alergenilor ce provoaca febra fanului. Pentru ca nu contine conservanti, Prevalin este sigur pentru adulti si copii si nu provoaca efecte secundare.
Comentarii

Cristian B.
Bună ziua m-ar interesa prăvălia spray ptr adulți. Va rog frumos contactati-ma . Ny reusesc sa-l gasesc in Romania. Multumesc.

Va recomand sa va adresati direct in farmacii sau sa trimiteti un mail la office@farmaciiledona.ro

Corina I.
Unde gasesc sa cumpar prevalin ?

Va recomand sa intrebati direct in Farmacii si sa il comandati daca produsul mai este disponibil pe piata.

Lasa-ne comentariul tau