Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Optimizati-va viata sexuala cu afrodiziace naturale

05-12-2014

Vegetalele pe care le vom prezenta in continuare se dovedesc bune in cazurile in care miciorarea libidoului este un fenomen accidental, rar, aparut pe fondul oboselii, fumatului, consumului exagerat de colesterol si grasimi saturate

Optimizati-va viata sexuala  cu afrodiziace naturale


Vegetalele pe care le vom prezenta in continuare se dovedesc bune in cazurile in care miciorarea libidoului este un fenomen accidental, rar, aparut pe fondul oboselii, fumatului, consumului exagerat de colesterol si grasimi saturate.

Vegetale autohtone Telina (Apium graveolens) este cea mai populara planta alimentara cu actiune afrodiziaca. Vegetala se poate consuma ca atare (cruda sau preparata), sub forma de suc, decoct, tinctura (toate obtinute din radacini), infuzie (din pulbere de frunze), vin tonic (o radacina bine maruntita si 100 g de zahar se lasa la macerat doua-trei zile intr-un litru de vin alb de buna calitate; se beau doua paharele pe zi, unul la pranz si altul la cina). Usturoiul (Allium sativum), recomandat ca aliment, condiment sau preparat sub forma de decoct. Sparanghelul (Asparagus racemosus), consumat crud sub forma de salata, cu putin ulei sau cu suc de lamaie, sare si piper.. Coriandrul (Coriandrum sativum), ce este in plus carminativ si aromatic, putand fi consumat ca atare sau in infuzie.. Obligeana (Acorus calamus); decoct, la care se adauga ii piper negru pisat. . Mutulica (Scopolia carniolica), bujorul (Dactylorhiza maculata) si vinarita (Galium odoratum) au in popor si o denumire mai mult decat elocventa - sculatoare. Se impune totuii moderatie in administrare, intrucat cercetarile au evidentiat ca prezinta un risc de intoxicatie..

Cu oarecare efecte afrodiziace sunt acreditate si: itirul, prazul, ceapa, loboda, papadia, ardeiul iute, lemnul-dulce, ingrediente ale artei culinare autohtone. Plante exotice Ginseng, ginkgo, ghimbir, frunze de aloe. Sunt comercializate ca suplimente nutritionale. Fructele palmierului areca, rodiile, hriica, avocado, curmalele, scortiioara, vanilia, bananele pot la randu-le stimula functia sexuala. Yohimbe (Pausinystalia yohimbe) este o planta africana a carei principala substanta biologic activa - yohimbina - are efect cert afrodiziac (demonstrat itiintific). Din pacate, daca se ia prea multa vreme ori in doze mari, genereaza reactii secundare nedorite.
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau