Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

(P) 25 de ani DONA, 25% reducere la Sensodyne și Parodontax!

03-11-2017

Sensibilitate dentară sau sângerări gingivale? Vino în farmaciile DONA până la 15 ianuarie 2018 și beneficiezi de 25% reducere pentru achiziționarea* pastelor de dinți din gama Sensodyne și Parodontax pe baza cuponului primit în farmacie! În plus, vei primi o mostră gratuită de pastă de dinți potrivită afecțiunii tale.

(P) 25 de ani DONA, 25% reducere la Sensodyne și Parodontax!


Dacă vrei să afli cât de sănătoase sunt gingiile tale sau dacă este posibil să ai sensibilitate dentară te invităm să îți faci testele de mai jos. Pentru o evaluare completă și corectă a sănătății tale orale, te rugăm să te adresezi medicului dentist.

- Test sănătate gingii: Află cât de sănătoase sunt gingiile tale

- Test sensibilitate dentară: Testul online Sensodyne 

Scuipi sânge atunci când te speli pe dinți? Să scuipi sânge în timpul periajului dentar nu este normal. De fapt, poate fi un semn incipient al afecţiunii gingivale şi poate fi prima oprire pe drumul spre pierderea dinţilor. Chiar dacă vezi ocazional sau zilnic sânge în chiuvetă când îţi periezi dinţii, nu ar trebui să ignori niciodată sângerările gingivale.

Despre Parodontax:

Este marca numărul 1 recomandată de medicii dentiști2 în România pentru ameliorarea sângerărilor gingivale. parodontax este o pastă de dinți pentru utilizare zilnică special creată pentru menținerea sănătății gingivale. Dovedit clinic că este de 4x mai eficientă în îndepărtarea cauzei sângerărilor gingivale decât o pastă de dinți fără bicarbonat de sodiu**3.

Simți o durere de scurtă durată și intensă atunci când mănânci sau bei? La fel de importantă este și gestionarea sensibilității dentare: 70% dintre persoanele care suferă de sensibilitate dentară spun că renunță la plăcerea de a mânca anumite alimente sau a bea anumite băuturi și probabil multe dintre acestea merg în direcția de a căuta variante să evite aceste momente de durere (evitarea consumului unor anumite alimente sau băuturi, mâncatul sau băutul pe o singură parte a gurii, acoperirea dintelui cu limba, schimbarea tehnicii de periaj sau purtatul unei eșarfe deasupra gurii în sezonul rece).

Despre Sensodyne:

Sensodyne este marca numărul 1 recomandată de medicii dentiști1 pentru sensibilitate dentară. Produsele Sensodyne sunt special concepute pentru a ajuta la protecția împotriva sensibilității dentare prin periaj dentar de două ori pe zi, iar prin utilizare zilnică, ajută la menținerea dinților și gingiilor sănătoase.

*Pastele de dinți din gama Sensodyne participante sunt: Sensodyne Rapid Relief 75 ml, Sensodyne Repair&Protect 75 ml, Sensodyne Whitening 100 ml. Pastele de dinți din gama parodontax participante sunt: parodontax Fluoride 75 ml, parodontax Ultra Clean 75 ml, parodontax Classic 75 ml. Cuponul de reducere este valabil pentru un singur produs și nu se cumulează cu alte oferte. Reducerea se acordă doar deținătorilor de card de fidelitate DONA și se poate folosi o singură dată până la data de 15 ianuarie 2018.

**Aceasta afirmație se referă la pasta de dinți parodontax Fluoride, parodontax Extra Fresh, parodontax Classic, parodontax Ultra Clean.

1cf. studiu național Ipsos, Ian 2016.

2 cf studiu GFK realizat la nivel național, România, martie 2017.

3cf GSK study, GSK, RH02434, January 2015.

Mărci deținute sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatori licențiați.
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau