Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

(P) Redobandeste-ti confortul si rupe lantul senzatiilor neplacute de la nivelul tractului urinar!

06-03-2017

Circa 80% din totalul infectiilor urinare sunt determinate de bacteria Escherichia coli. Cercetarile statistice arata ca aproximativ 50% dintre femei au cel putin o infectie urinara in timpul vietii lor, iar multe dintre acestea prezinta cel putin 1 recidiva a episodului de infectie urinara, motiv pentru care este esential ca infectiile urinare sa fie tratate cu maxima seriozitate inca de la prima depistare a problemei.

(P) Redobandeste-ti confortul si rupe lantul senzatiilor neplacute de la nivelul tractului urinar!


Nu lasati infectiile urinare sa va rapeasca din bucuriile vietii. Actionati imediat si aveti grija de sanatatea tractului urinar cu Urinal Akut.

Urinal Akut - Efect rapid asigurat de forma concentrata

Urinal Akut cu formula imbunatatita contine trei componente active: CystiCran, o forma concentrata de extract din merisor (Vaccinium macrocarpon), extract de Solidago virgaurea si Vitamina D.

Unicitatea si efectul puternic al produsului Urinal Akut sunt date de urmatorii factori:

1. Unicitatea substantei active CystiCran® garanteaza calitatea asigurata de cantitatea standardizata necesara, demonstrata stiintific,  de 36 mg PAC. Cantitatea de extract aferenta unei singure tablete corespunde unei cantitati minime de 423 000 mg de fructe de merisor.

2. Continutul de Solidago virgaurea, ce mentine sanatatea vezicii urinare si a tractului urinar inferior. Solidago virgaurea contribuie la mentinerea in limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureza).

3. Mod de administrare usor - 1 tableta pe zi si efectele pozitive apar, de obicei, din prima zi de administrare Comentarii

Lasa-ne comentariul tau