Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Prim ajutor

Programul farmaciilor DONA in perioada Sarbatorilor de iarna

Pentru ca ne dorim ca si in perioada sarbatorilor de iarna sa va putem fi aproape la nevoie, mai jos gasiti programul Farmaciilor DONA din Bucuresti si tara in perioada 24 decembrie 2018 - 2 ianuarie 2019.

Cum să recunoști semnele accidentului cerebral vascular

Accidentul vascular cerebral este o afecțiune care implică întreruperea bruscă, focală, a fluxului sangvin cerebral care are ca efect apariția unor deficite neurologice. 80% dintre AVCuri pot fi ischemice și 20% sunt hemoragice.

Programul Farmaciilor DONA in perioada 30 nov -1 dec 2018

Pentru ca ne dorim ca si in perioada sarbatorilor de iarna sa va putem fi aproape la nevoie, mai jos gasiti programul Farmaciilor DONA din Bucuresti si tara in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2018

Intervenția corectă în caz de infarct miocardic este vitală

Obstruarea unui vas de sânge sau a unei artere coronare, după caz, așa cum se întâmplă în timpul infarctului, reprezintă o urgență medicală, iar recunoașterea simptomelor și intervenția corectă și imediată pot preveni distrugerea unui organ și pot ajuta la salvarea vieții victimei.

Donarea de sânge, o faptă bună în beneficiul tuturor

Potrivit estimărilor oficiale, cel puţin 600.000 de persoane au nevoie anual de sânge şi de compuşi sanguini, precum plasmă, trombocite sau globule roşii. Însă, situaţia acestora devine de multe ori disperată din cauza lipsei sângelui din spitale, fapt ce poate duce la amânarea unor intervenţii chirurgicale şi chiar la deces.

Tratamentul corect al acneei: purificare de la interior la exterior

Acneea este o problemă cu care se confruntă în special adolescenții și tinerii, de ambele sexe, dar și femeile ajunse la 40-50 de ani, cauza principală fiind de natură hormonală.

< 1234567