Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Prim ajutor

Ce poți face în cazul durerilor de cap

Ai dureri de cap care apa din senin și nu știi ce să faci ca să scapi de ele? Din fericire, durerile de cap nu au cauze patologice (în cele mai multe cazuri) și dispar într-un interval care poate dura de la o jumătate de oră la câteva ore.

Șapte motive să renunți la fumat

Beneficiile renunțării la fumat pot fi unul dintre motivele care să te ajute ca să reziști tentației după ce ai luat această decizie. Hai să vedem care sunt cele mai importante beneficii.

Programul farmaciilor DONA in perioada Sarbatorilor de iarna

Pentru ca ne dorim ca si in perioada sarbatorilor de iarna sa va putem fi aproape la nevoie, mai jos gasiti programul Farmaciilor DONA din Bucuresti si tara in perioada 24 decembrie 2018 - 2 ianuarie 2019.

Cum să recunoști semnele accidentului cerebral vascular

Accidentul vascular cerebral este o afecțiune care implică întreruperea bruscă, focală, a fluxului sangvin cerebral care are ca efect apariția unor deficite neurologice. 80% dintre AVCuri pot fi ischemice și 20% sunt hemoragice.

Programul Farmaciilor DONA in perioada 30 nov -1 dec 2018

Pentru ca ne dorim ca si in perioada sarbatorilor de iarna sa va putem fi aproape la nevoie, mai jos gasiti programul Farmaciilor DONA din Bucuresti si tara in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2018

Intervenția corectă în caz de infarct miocardic este vitală

Obstruarea unui vas de sânge sau a unei artere coronare, după caz, așa cum se întâmplă în timpul infarctului, reprezintă o urgență medicală, iar recunoașterea simptomelor și intervenția corectă și imediată pot preveni distrugerea unui organ și pot ajuta la salvarea vieții victimei.

< 1234567