Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Prima zi de gradinita, prima zi de scoala

04-12-2014

Se apropie perioada in care copiii vor trece intr-o noua etapa a vietii iar emotia primei zile de gradinita sau de scoala te va cuprinde. Tu ca parinte iti mai aduci aminte de prima ta zi de gradinita sau prima zi de scoala? Dar de cea a copilului tau?

Prima zi de gradinita, prima zi de scoala


Se apropie perioada in care copiii vor trece intr-o noua etapa a vietii, iar emotia primei zile de gradinita sau de scoala te va cuprinde. Tu, ca parinte, iti mai aduci aminte de prima ta zi de gradinita sau prima zi de scoala?

Dar de cea a copilului tau? Micutul nu a pasit inca in aceasta etapa a vietii, dar te pregatesti pentru ea? Iti recomandam colectia de reviste Dona unde vei gasi sfaturi utile despre cum sa faci fata tu si copilul tau acestei zile si cum sa-l sustii si sa-l incurajezi. Daca nu mai gasesti toate numerele revistei DONA, iti recomandam varianta online pe site-ul Farmaciilor Dona sau acceseaza articolele din rubrica "Totul despre copilul tau" la adresa: http://www.farmaciiledona.ro/categorii.php?nID=4.

Retraieste clipele frumoase si impartaseste-le si puiului tau. Confera-i tot sprijinul pentru a primi o educatie adecvata varstei lui. Ai grija mai ales de sanatatea copilului tau. Vino la Farmaciile Dona si vei primi sfaturi utile despre sanatatea intregii familii

Farm drd. Georgeta Ionica
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau