Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ranile cronice se pot vindeca!Cauta solutia potrivita in Farmaciile DONA.

05-12-2014

Cum apar ranile cronice si cum le poti recunoaste la timp? Ce factori duc la agravarea ranii si cum poti evita acest lucru? Cum sa iti tratezi rana cu pansamente moderne HARTMANN? Ce poti face pentru a impiedica aparitia unei noi rani? Cazuri reale, vindecate cu pansamente moderne?

Ranile cronice se pot vindeca!Cauta solutia potrivita in Farmaciile DONA.


Vino in Farmaciile DONA si beneficiezi de serviciul GRATUIT de consiliere pentru tratamentul ranilor cronice. Ulcer varicos Escara Picior diabetic Te asteptam cu sfaturi competente pentru ingrijirea si preventia acestor rani; informatii despre pansamentele moderne HARTMANN recomandate in tratamentul ranii tale. Solicita in farmacii ghidul GRATUIT de tratament pentru rana de care suferi Ghid pentru tratamentul ulcerului varicos si piciorului diabetic Ghid pentru tratamentul escarelor si afla Cum apar ranile cronice si cum le poti recunoaste la timp Ce factori duc la agravarea ranii si cum poti evita acest lucru Cum sa iti tratezi rana cu pansamente moderne HARTMANN Ce poti face pentru a impiedica aparitia unei noi rani Cazuri reale, vindecate cu pansamente moderne Informeaza-te despre tratamentul modern al ranilor cu vindecare intarziata (rani cronice) si despre avantajele pansamentelor moderne: Timp de vindecare semnificativ redus Lipsa /diminuarea durerii Reducerea frecventei de pansare Scaderea semnificativa a ratei de infectie/ recontaminare.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta telefonic la 021 204 94 94 (numar cu tarif normal) si pe [url=http://www.hartmann.ro]www.hartmann.ro[/url] In plus, in perioada 01 aprilie 2014 - 30 iunie 2014, beneficiezi de oferte promotionale: la achizitia de pansamente moderne* HARTMANN in valoare de cel putin 30 RON (valoare cu TVA inregistrata pe un singur bon fiscal) din Farmaciile DONA, primesti gratuit o fasa elastica Peha-crepp (http://hartmann.ro/peha_crepp.php) (10 cm x 4m) pentru fixarea pansamentelor. la achizitia de pansamente moderne* HARTMANN in valoare de cel putin 60 RON , primesti gratuit o fasa elastica autoadeziva Peha-haft (http://hartmann.ro/peha_haft.php) (10 cm x 4m) pentru fixarea pansamentelor. * In categoria pansamentelor moderne sunt incluse urmatoarele produse, indiferent de dimensiunea lor: TenderWet, Sorbalgon, HydroTac, PermaFoam, Hydrosorb, Atrauman Ag, Hydrocoll, Hydrotul.
Comentarii

Bogdan D.
In 2010mam operat de spendicita dupa un an sa format o fistula care supureaza si acum.ce imi recomandati?

Fistulele sunt legate de probleme de cicatrizare, deficit imunitar. Va recomand sa consultati mai multi medici chirurgi si sa acceptsati o igiena stricta si tratamentele si pansamentele recomandate.

GIORGETA P.
Buna am si eu in ingrijire o persoana cu hadicap are escare au fost mici la inceput s-a vindecat dar acum nu pot sa inteleg de ce creste si e rosie supureaza am incercat cu cremele obisnuite si nustiu cesa m-ai incerc .va rog s-ami dati un sfat .multumesc.

Buna seara, Escarele cu secretii lichide si supurate nu se trateaza aplicand creme. Se aplica pansamente speciale care absorb secretiile, de gen hidrocoloid, hidrocelular sau pansamente pe baza de alginat, acesta din urma avand si efect antibacterian. Este recomandat ca persoana care are escara sa fie vazuta de un medic care sa poate recomanda un tratament adecvat in functie de aspectul plagii.

Mirela C.
As dorii sa stiu daca exista posibilitatea de a obtine compensat tratamentul pentru ulcer varicos,cu pansamente moderne HARTMANN Pentru tatal meu ... Este pensionar 74 ani ...

Lasa-ne comentariul tau