Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Revista DONA Info nr. 53 a ajuns in farmacii

03-12-2014

Numarul 53 al revistei DONA Info include promotiile aferente lunilor noiembrie si decembrie 2014, oferte pe care le gasiti in Farmaciile DONA.

Revista DONA Info nr. 53 a ajuns in farmacii


Iarna este anotimpul bucuriilor, al timpului petrecut lângă cei dragi, al cadourilor și, de ce nu, anotimpul poveștilor. Noi suntem răspunzători pentru tot ceea ce ni se întâmplă bun sau rău. Alegerile sunt ale noastre. Având grijă de noi și de cei apropiați putem să fim cu un pas mai aproape de sănătate și de fericire. Ce spuneți, decidem să fim mai atenți cu noi?

În acest număr al revistei DONA Info, v-am pregătit o serie de articole care să vă arate pașii spre menținerea sănătății. Veți putea citi informații medicale utile despre modalitățile de combatere ale tusei, remedii pentru durerile de gât, rolul vitaminelor și al mineralelor în dieta copiilor, dar și despre importanța diagnosticării chisturilor ovariene, ori despre modurile prin care poate fi evitată denutriția la vârstnici. Totodată, numărul 53 al revistei DONA Info include și promoțiile aferente lunilor noiembrie și decembrie, oferte pe care le găsiți în Farmaciile DONA. Vă mulțumim că ne sunteți alături! 
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau