Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Sfaturi privind alegerea aparatului de ras

24-11-2014

Marea majoritate a barbatilor care se rad - si in special cei care nu o fac la modul consecvent, in fiecare dimineata - se confrunta cu microinflamatii foliculare (la nivelul invelisului conjunctiv al radacinii firului de par). Putini stiu insa, ca pot preintampina astfel de probleme prin alegerea unui aparat de barbierit potrivit.

Sfaturi privind alegerea aparatului de ras


Marea majoritate a barbatilor care se rad - si in special cei care nu o fac la modul consecvent, in fiecare dimineata - se confrunta cu microinflamatii foliculare (la nivelul invelisului conjunctiv al radacinii firului de par). Putini stiu insa, ca pot preintampina astfel de probleme prin alegerea unui aparat de barbierit potrivit. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa optati in cunostinta de cauza. Pentru piele fina, dispozitive cu trei lame In aceasta clasa exista patru categorii de baza: de unica folosinta, cu lame intersanjabile, cu doua si chiar trei taisuri pozitionate unilateral. Dispozitivele cu taisuri suprapuse sunt cele mai populare si cele mai fiabile. Fireste, cele de ultima generatie, cu trei lame, asigura indepartarea impecabila a parului facial, dovedindu-se ideale in cazul tenurilor delicate. Pentru barbieritul uscat, dispozitive electrice Aceste aparate sunt formate din doua parti functionale: capul fix (partea flexibila, ce asigura miscarile de du-te-vino), respectiv cel rotativ (care contine taisul, peste care se afla o sita de protectie). Avantajul dispozitivelor de gen este ca rasul se face fara a fi nevoie de apa si spuma. Prin ajustarile nivelului de taiere, se poate alege tipul de ras. Trucuri utile Incercati sa va barbieriti imediat dupa dus, cand epiderma este bine hidratata. Inainte de ras, aplicati pe fata apa fierbinte, apoi spuma speciala, masand temeinic, astfel incat sa formeze un strat consistent. Va inmuia pielea si va reduce asprimea firelor. Alegeti un aparat de ras cu doua sau, si mai bine, cu trei lame unilaterale (inlocuiti componenta taioasa la cel mai mic semn de tocire). In nici un caz nu utilizati repetat un aparat de unica folosinta. Radeti cu miscari scurte, ferme, in aceeasi directie in care creste parul, pentru a evita cresterea firelor sub piele. Dupa ce ati terminat barbieritul, curatati tenul cu apa calduta si aplicati un tonic fara alcool. Cautati un produs after-shave (gel, lotiune sau crema) care sa se potriveasca tipului dumneavoastra de piele, cel mai bine pe baza de plante, cu efect antiseptic, pentru vindecarea mai rapida a cosurilor si a eventualelor taieturi. Asigurati-va ca este inca in termenul de garantie. Aplicati-l dupa fiecare barbierit. Daca aveti o epiderma extrem de uscata, puteti folosi uleiuri speciale cu utilizare dupa ras.
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau