Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

Astenia de primavara - semne clinice, preventie si tratament

Psihologii definesc astenia de primavara drept o tulburare adaptativa, care se instaleaza la inceputul sezonului si este determinata de lipsa de vitamine sau de minerale din organism, dar si de adaptarea la regimul de temperatura si lumina fiindca sunt solicitate atat corpul, cat si psihicul.

Oboseala cronica, tributul platit in "epoca vitezei"

Oboseala cronica este o stare care nu poate fi remediata prin ore de somn, ci prin tratament specializat. Afla mai multe despre diagnosticarea si tratamentul oboselii cronice.

Vasectomia, cea mai cunoscuta forma de sterilizare masculina

Vasectomia este o metoda de contraceptie pentru barbati ce consta intr-o interventie chirurgicala deloc complicata si fara efecte adverse.

5 mituri demontate despre contraceptia de urgenta

Persistenta unor mituri create in jurul contraceptiei de urgenta poate afecta uneori folosirea corecta a acesteia. Iata 5 dintre cele mai frecvente mituri despre contraceptia de urgenta.

Relatia dintre fericire si sanatate

Sa fii sanatos te poate face fericit, dar să fii fericit te poate face sanatos?Da! Cercetarile arata ca oamenii care se bucura de viata tind sa aiba o condite fizica mult mai buna decat aceia care nu o fac.

Depresia - cauze, simptome si tratament

Depresia este una dintre cele mai frecvente probleme psihologice, care afecteaza pe aproape toata lumea, fie prin experienta personala, fie prin depresia unui membru al familiei. Afla mai multe despre cauzele, simpomele si tratamentul depresiei!