Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

(P) Premiaza-te cu 2.000 de produse Eau Thermale Avene!

Cumpara un produs Eau Thermale Avene in perioada 1 iunie – 31 iulie 2018 si intra in tragerile la sorti lunare pentru unul din cele 2.000 de premii: 500 Lotiuni Micelare Avene 200 ml, 1200 Ape Termale Avene 300 ml, 300 Spray Fotoprotectie Copii Avene 200 ml.

Ora de culcare poate influenţa durata vieţii

Sunteţi o persoană matinală, care se culcă devreme şi se trezeşte cu energie înainte de răsăritul soarelui, sau o „pasăre de noapte”, care adoarme mult după lăsarea întunericului, iar dimineaţa se desprinde cu greu de pat? Chiar dacă în aparenţă ora de culcare nu este foarte importantă atât timp cât nu afectează viaţa de zi cu zi, ea spune mai multe despre noi şi mai ales despre viaţa noastră… viitoare. Potrivit unui studiu realizat recent, persoanele care adorm târziu şi se trezesc cu dificultate dimineaţa au un risc de mortalitate mai mare în comparaţie cu cele care se culcă devreme.

Menţinerea un greutăţi normale, esenţială în prevenirea şi tratamentul gonartrozei

Osteoartrita la nivelul genunchiului, numită şi gonartroză, este o afecţiune care se manifestă cel mai adesea la persoanele trecute de 50 de ani de ani, în special la cele supraponderale şi sedentare.

Dietetele restrictive, ineficiente pe termen lung

Specialistii in nutritie sustin ca infometarea este cel mai prost regim. Si pe buna dreptate, deoarece privarea de hrana nu va face decat ca la terminarea acestei diete drastice organismul fie slabit, predispus la imbolnaviri si sa inceapa sa acumuleze depozite pentru a contracara aparitia altor eventuale perioade de lipsuri.

Pozitia incorecta a corpului, cea mai frecventa cauza a durerilor de spate

Munca ce implica multe ore petrecute la birou, o activitate desfasurata timp indelungat in picioare sau purtarea gentilor pe un singur umar ori transportul unor greutati prea mari pot contribui la adoptarea unei pozitii nefiresti a corpului care conduce, in timp, la aparitia durerilor de spate, o problema ce afecteaza un procent foarte mare din populatia lumii.

Cum se poate evita ingrasarea dupa dieta

Foarte des intalnit in special la persoanele care slabesc mult intr-o perioada scurta de timp, fenomenul acumularii kilogramelor pierdute in urma unei diete este nu numai extrem de neplacut ci si periculos pentru sanatate. Numita generic efect ''yo-yo'', tendinta de a pune la loc, intr-un timp foarte scurt, kilogramele eliminate dupa un regim de slabit poate fi determinata de schimbarile aparute in cadrul microbiomului intestinal, cele cateva trilioane de microorganisme care traiesc in tractul digestiv si ajuta la procesarea alimentelor ingerate.