Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

Importanta alimentatiei sanatoase

Nimeni nu poate nega faptul ca alimentatia copilului influenteaza direct sanatatea si dezvoltarea acestuia. De aceea, este extrem de important sa-i asiguri celui mic ceea ce este esential in alimentatie.

7 sfaturi pentru a economisi atunci cand mergi la farmacie

In fiecare luna, cheltuielile pentru medicamente si produse destinate sanatatii ocupa o proportie insemnata in bugetul nostru. Din fericire, avem la indemana mai multe metode prin care putem economisi bani atunci cand mergem la farmacie. Am discutat cu Georgeta Ionescu, farmacist in cadrul Farmaciei DONA, si am aflat cateva sfaturi utile:

Terapia prin shopping

Cu toate ca mersul la cumparaturi nu este tipul conventional de terapie, acesta are efecte emotionale pozitive asupra indivizilor, prin urmare shoppingul a devenit o activitate la care te gandesti lesne ca ar putea sa-ti schimbe dispozitia.

De ce avem insomnii?

Insomnia se numara printre problemele de somn care afecteaza 45% din populatia lumii, potrivit Asociatiei Internationale pentru Medicina Somnului. Aceasta a catalogat lipsa de somn suficient din ziua de azi drept o „epidemie globala”.

Dieta mediteraneana, o comoara la indemana oricui

Cea mai apreciata dieta din lume, cea mediteraneana, a fost si este, in continuare, intens studiata de oamenii de stiinta. Incepand cu anul 2013 a fost inclusa in lista reprezentativa a patrimoniului cultural imaterial al umanitatii UNESCO.

Cand trebuie sa ne ferim de aerul conditionat

Canicula ne determina pe cei mai multi dintre noi sa cautam „oaze” cu aer conditionat, fie in locuinte sau la birou, fie in mijloacele de transport. Totusi, atunci cand se face abuz de aceasta minunata inventie, se poate ajunge la unele probleme de sanatate, de la viroze respiratorii pana la paralizii de nervi sau crize de astm bronsic.