Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

10 trucuri pentru combaterea răririi părului

O persoană obişnuită are între 100.000 şi 150.000 de fire de păr pe cap, însă această cifră diferă în funcţie de numeroşi factori, de la vârstă şi culoarea podoabei capilare până la prezenţa unor afecţiuni, stilul de viaţă sau moştenirea genetică.

Teama de zbor trece prin zbor

Pentru majoritatea persoanelor care se află în aer, la bordul celor circa 10.000 de aeronave care brăzdează în orice moment cerul, zborul a devenit o necesitate, cea mai rapidă modalitate de deplasare către toate colţurile lumii, astăzi mai firească şi mai accesibilă ca oricând. Însă, în ciuda faptului că este considerat unul dintre cele mai sigure mijloace de transport în comun, numeroşi indivizi sunt terorizaţi numai la gândul îmbarcării într-o aeronavă şi al perspectivei de a călători pe calea aerului, la mii de metri distanţă de pământ.

Sportul scade riscul de demenţă şi obezitate şi fortifică inima

Exerciţiile fizice fac minuni atunci când vine vorba despre prevenirea obezităţii, reducerea riscului de demenţă şi întârzierea procesului de îmbătrânire a vaselor de sânge.

(P) Premiaza-te cu 2.000 de produse Eau Thermale Avene!

Cumpara un produs Eau Thermale Avene in perioada 1 iunie – 31 iulie 2018 si intra in tragerile la sorti lunare pentru unul din cele 2.000 de premii: 500 Lotiuni Micelare Avene 200 ml, 1200 Ape Termale Avene 300 ml, 300 Spray Fotoprotectie Copii Avene 200 ml.

Ora de culcare poate influenţa durata vieţii

Sunteţi o persoană matinală, care se culcă devreme şi se trezeşte cu energie înainte de răsăritul soarelui, sau o „pasăre de noapte”, care adoarme mult după lăsarea întunericului, iar dimineaţa se desprinde cu greu de pat? Chiar dacă în aparenţă ora de culcare nu este foarte importantă atât timp cât nu afectează viaţa de zi cu zi, ea spune mai multe despre noi şi mai ales despre viaţa noastră… viitoare. Potrivit unui studiu realizat recent, persoanele care adorm târziu şi se trezesc cu dificultate dimineaţa au un risc de mortalitate mai mare în comparaţie cu cele care se culcă devreme.

Menţinerea un greutăţi normale, esenţială în prevenirea şi tratamentul gonartrozei

Osteoartrita la nivelul genunchiului, numită şi gonartroză, este o afecţiune care se manifestă cel mai adesea la persoanele trecute de 50 de ani de ani, în special la cele supraponderale şi sedentare.