Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

Tehnici de relaxare in doar cinci minute

Relaxarea nu aduce beneficii numai pentru minte, ci si pentru corp. Ea alunga stresul, tensiunea nervoasa, incordarea musculara, tine la distanta gandurile negative si este deosebit de utila pentru stoparea declinului sistemului imunitar din cauza oboselii. De asemenea, combate migrenele si sindromul colonului iritabil, cauzate de eliberarea in corp, din cauza anxietatii, a unor compusi chimici nocivi.

Rolul oligoelementelor in organism

Oligoelementele sunt elemente anorganice (numite minerale in vorbirea curenta) prezente in mod natural in corp in cantitati foarte mici. Ele sunt numite microelemente ce contribuie la diverse reactii si schimburi biologice regland procesele vitale din organism.

Problemele de erectie se manifesta si dincolo de dormitor

Disfunctiile erectile reprezinta o problema deosebit de importanta, ce poate pune capat relatiilor de cuplu si poate duce la depresii cu consecinte grave. Persoanele afectate sunt invadate de obicei de un sentiment de vina si de frustrare, ce se rasfrange automat asupra partenerei de viata si a celorlalti membrii ai familiei. De altfel, specialistii trag un semnal de alarma si spun ca impotenta este cauza a 20% dintre relatii de cuplu.

Portiile mici si dese, arma secreta contra balonarii

Balonarea, asa cum este cunoscut in vorbirea populara meteorismul, este cauzata de incapacitatea organismului de a digera hrana corespunzator. Astfel, in momentul digestiei se formeaza gaze, ce sunt eliminate prin flatulenta si eructatii. Insa, atunci cand acestea nu se elimina in mod corespunzator, preseaza pe alte organe situate la nivel abdominal, generand astfel o senzatie neplacuta de durere.

Avitaminoza si sanatatea unghiilor

Multe dintre schimbarile care intervin in aspectul unghiei, chiar fara a fi insotite de senzatii de durere sau de disconfort, pot anunta afectiuni ale sanatatii organismului, cel mai adesea ele fiind datorate avitaminozei.

O silueta de invidiat

Secretul unei siluete frumoase, care se mentine in timp, consta in echilibrul dintre cantitatea si calitatea hranei si ritmul in care organismul consuma energia acumulata din alimente. Prin urmare, hrana trebuie sa fie sanatoasa, iar ritmul de viata, dinamic si frumos!