Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

Familia monoparentala

Una dintre formele noi catre care se indreapta evolutia familiei in perioada actuala este familia cu un singur parinte. In unele tari din Europa, familiile monoparentale reprezinta un procent semnificativ.

Asculta-ti inima si renunta la fumat!

Fiecare pachet de tigari are un avertisment ca fumatul este nociv, fumatorii simt si isi dau seama dupa felul in care respira sau tusesc de faptul ca acest obicei le influenteaza sanatatea.

Cum iti responsabilizezi copilul?

Vine o vreme cand puiul trebuie lasat sa se descurce singur. La allte specii din lumea animala, acest instinct este foarte bine dezvoltat.

Parintele, echilibrul familiei

Parintiii traiesc momente de bucurie si entuziasm odata cu nasterea unui copil, sunt incantati de aparitia micutului. Totusi, este posibil ca in scurt timp sa isi faca loc in viata cuplului stresul si epuizarea.

Metode simple si eficiente pentru prevenirea insomniei

Viata la oras, din ce in ce mai trepidanta si mai stresanta, face ca majoritatea celor care traiesc si lucreaza in mediul urban sa se confrunte cu episoade pasagere sau acute de insomnie. In ultima vreme, insa, se vorbeste din ce in ce mai mult despre o derivata a acestei probleme: teama de insomnie.

Ce se ascunde in spatele durerilor din timpul contactului sexual

Durerea la contactul sexual, numita dispareunie, este o problema cu care se confrunta numeroase femei, dar lucru mai putin cunoscut, poate aparea si in cazul barbatilor. Aceasta poate afecta considerabil viata de cuplu si poate provoca adevarate traume emotionale cu atat mai greu de vindecat cu cat se intervine mai tarziu. Conform statisticilor, intre 10% si 20% dintre femei sufera de aceasta tulburare, insa, procentul este in continua crestere. La barbati, procentul este considerabil mai mic.