Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

15 ponturi pentru a lupta cu starea de oboseala

Numeroase persoane se plang de oboseala, o stare ce pare sa fi devenit caracteristica omului modern, angrenat in traiul agitat, plin de responsabilitati, si asaltat din ce in ce mai mult de provocari financiare, tehnologice si sociale. Aceasta nu este, insa, numai o consecinta a stilului de viata alert, in ritm crescendo, ci poate fi determinata si de alti factori, precum dieta, sedentarismul si viciile.

Viata de familie cand copilul are autism

Atunci cand intr-o familie exista un copil cu autism, viata devine provocatoare! Diagnosticul copilului afecteaza pe fiecare membru al familiei in mod diferit. Cel putin unul dintre parinti isi muta toate prioritatile vietii sale asupra copilului, iar acest lucru pune stres suplimentar pe viata de cuplu, pe ceilalti copii din familie, situatia financiara a familiei, cariera, relatiile sociale si, pana la urma, pe responsabilitatile fiecaruia in situatia cea noua.

Internetul, ajutor in realitate, NU UN SUBSTITUT AL EI!

Este cunoscuta amploarea pe care a luat-o in ultimii ani internetul in viata copiilor, acesta fiind un subiect discutat intens de psihologi si nu numai. Internetul este astazi o sursa nesfarsita de informatii din toate domeniile, insa specialistii trag un semnal de alarma sustinand ca acesta poate fi atat benefic, cat si daunator pentru cei care il folosesc.

Efectele pozitive ale cafeinei

Sute de milioane de persoane din lumea intreaga beau zilnic cafea, intr-un an fiind consumate circa zece milioane de tone de boabe rasnite. Din aceasta cauza, studiile legate de consumul de cafea sunt, poate, cele mai controversate, unele cercetari sustinand ca acest obicei este benefic din multe puncte de vedere, altele insa atragand atentia asupra pericolelor „ascunse” in cestile pline cu aceasta licoare inchisa la culoare, atat de ravnita.

Importanta alimentatiei sanatoase

Nimeni nu poate nega faptul ca alimentatia copilului influenteaza direct sanatatea si dezvoltarea acestuia. De aceea, este extrem de important sa-i asiguri celui mic ceea ce este esential in alimentatie.

7 sfaturi pentru a economisi atunci cand mergi la farmacie

In fiecare luna, cheltuielile pentru medicamente si produse destinate sanatatii ocupa o proportie insemnata in bugetul nostru. Din fericire, avem la indemana mai multe metode prin care putem economisi bani atunci cand mergem la farmacie. Am discutat cu Georgeta Ionescu, farmacist in cadrul Farmaciei DONA, si am aflat cateva sfaturi utile: