Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

Anxietatea, de la neliniste la tulburare mentala

Fiecare persoana a simtit stari de anxietate in anumite momente ale vietii: in fata unui examen,inaintea unei decizii importante, cand faci o greseala, cand te confrunti cu o problema, in fata unui public, la un interviu. Este o emotie, o teama normala pe care o simtim cu totii.

Tulburarile de atentie, cand ne ingrijoram?

Tulburarea de atentie se intalneste deopotriva la copii, adolescenti si adulti, se diagnosticheaza in jurul varstei de 5 ani si afecteaza capacitatea persoanei de a se concentra si de a ramane intr-o sarcina sau intr-un subiect.

Hidratarea si masajul amelioreaza vergeturile

Vergeturile sunt ca niste cicatrici inestetice, practic niste linii vizibile pe suprafata pielii care aduc neplaceri oricarei femei. O perioada asociata vergeturilor este sarcina, aproximativ 90% din femeile gravide luptandu-se cu acestea.

15 ponturi pentru a lupta cu starea de oboseala

Numeroase persoane se plang de oboseala, o stare ce pare sa fi devenit caracteristica omului modern, angrenat in traiul agitat, plin de responsabilitati, si asaltat din ce in ce mai mult de provocari financiare, tehnologice si sociale. Aceasta nu este, insa, numai o consecinta a stilului de viata alert, in ritm crescendo, ci poate fi determinata si de alti factori, precum dieta, sedentarismul si viciile.

Viata de familie cand copilul are autism

Atunci cand intr-o familie exista un copil cu autism, viata devine provocatoare! Diagnosticul copilului afecteaza pe fiecare membru al familiei in mod diferit. Cel putin unul dintre parinti isi muta toate prioritatile vietii sale asupra copilului, iar acest lucru pune stres suplimentar pe viata de cuplu, pe ceilalti copii din familie, situatia financiara a familiei, cariera, relatiile sociale si, pana la urma, pe responsabilitatile fiecaruia in situatia cea noua.

Internetul, ajutor in realitate, NU UN SUBSTITUT AL EI!

Este cunoscuta amploarea pe care a luat-o in ultimii ani internetul in viata copiilor, acesta fiind un subiect discutat intens de psihologi si nu numai. Internetul este astazi o sursa nesfarsita de informatii din toate domeniile, insa specialistii trag un semnal de alarma sustinand ca acesta poate fi atat benefic, cat si daunator pentru cei care il folosesc.