Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

Dieta mediteraneana, o comoara la indemana oricui

Cea mai apreciata dieta din lume, cea mediteraneana, a fost si este, in continuare, intens studiata de oamenii de stiinta. Incepand cu anul 2013 a fost inclusa in lista reprezentativa a patrimoniului cultural imaterial al umanitatii UNESCO.

Cand trebuie sa ne ferim de aerul conditionat

Canicula ne determina pe cei mai multi dintre noi sa cautam „oaze” cu aer conditionat, fie in locuinte sau la birou, fie in mijloacele de transport. Totusi, atunci cand se face abuz de aceasta minunata inventie, se poate ajunge la unele probleme de sanatate, de la viroze respiratorii pana la paralizii de nervi sau crize de astm bronsic.

Familia monoparentala

Una dintre formele noi catre care se indreapta evolutia familiei in perioada actuala este familia cu un singur parinte. In unele tari din Europa, familiile monoparentale reprezinta un procent semnificativ.

Asculta-ti inima si renunta la fumat!

Fiecare pachet de tigari are un avertisment ca fumatul este nociv, fumatorii simt si isi dau seama dupa felul in care respira sau tusesc de faptul ca acest obicei le influenteaza sanatatea.

Cum iti responsabilizezi copilul?

Vine o vreme cand puiul trebuie lasat sa se descurce singur. La allte specii din lumea animala, acest instinct este foarte bine dezvoltat.

Parintele, echilibrul familiei

Parintiii traiesc momente de bucurie si entuziasm odata cu nasterea unui copil, sunt incantati de aparitia micutului. Totusi, este posibil ca in scurt timp sa isi faca loc in viata cuplului stresul si epuizarea.