Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

Relatia dintre fericire si sanatate

Sa fii sanatos te poate face fericit, dar să fii fericit te poate face sanatos?Da! Cercetarile arata ca oamenii care se bucura de viata tind sa aiba o condite fizica mult mai buna decat aceia care nu o fac.

Depresia - cauze, simptome si tratament

Depresia este una dintre cele mai frecvente probleme psihologice, care afecteaza pe aproape toata lumea, fie prin experienta personala, fie prin depresia unui membru al familiei. Afla mai multe despre cauzele, simpomele si tratamentul depresiei!

Metode simple pentru a te odihni mai bine

Stilul de viata stresant reprezinta cea mai frecventa cauza a tulburarilor de somn. Le poti evita adoptand obiceiuri sanatoase.

Secretele somnului odihnitor

Beneficiind de un somn odihnitor, organismul se regenerează și, totodată, stochează și prelucrează informațiile acumulate în cursul zilei.

Atac de panica... fara panica

Atacul de panica este o manifestare a anxietatii, care insa, se produce doar o perioada scurta si foarte intens. Nu de puține ori se intampla ca semnele unui atac de panica sa fie confundate cu cele ale infarctului miocardic.

Fata nevazuta a bucuriilor de sezon: entorsele si luxatiile

Partii, derdelus, patinoar sau gheata de pe strazi alcatuiesc arealul in care se produc cele mai multe accidentari ale copiilor si adultilor, soldate cu entorse ori luxatii.