Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Stil de viata

Incontinenta urinara – cauze si solutii

Poate viza orice varsta, dar se declanseaza cu precadere la varstnici. Desi nu afecteaza sanatatea, incontinenta urinara este o problema extrem de suparatoare datorita disconfortului si senzatiei de jena pe care le creeaza.

Scapati de valul negru al depresiei cerand ajutor specializat

Viata stresanta, plina de obligatii si din ce in ce mai trepidanta ii determina pe multi dintre cei impovarati de probleme sa clacheze si sa se cufunde in depresie. Aceasta stare de apatie este o problema serioasa care, daca nu este tratata, poate duce chiar la suicid. In Romania, statisticile la acest nivel sunt ingrijoratoare. Practic, 6 romani cu varste intre 15 si 19 ani la suta de mii de locuitori aleg sa se sinucida. In comparatie, media europeana este de 4,6. Deprimarea este o reactie ce poate aparea la oricine, asa cum se intampla cu teama, furia sau exaltarea. Totusi, unele persoane au o tendinta catre depresii, ca forma de solutionare a problemelor pentru ca personalitatea lor este construita in asa fel incat nu reuseste sa dea vina pe altcineva, nu este suficient de agresiva si nu comunica suficient de bine, incat sa isi mentina atitudinea pozitiva in fata dificultatilor. De asemenea, cad usor in depresii si cei care sunt atacati de probleme din toate partile, atat pe plan personal, cat si financiar ori profesional, si clacheaza.

Sedentarismul, unul dintre factorii declansatori ai sciaticii

Sciatica este o boala foarte neplacuta, ce are cauze diverse. Din acest motiv este obligatoriu sa va prezentati la medic inca de la primele semne, pentru a nu se ajunge la boli serioase si chiar la paralizia membrelor inferioare.

Astenia de primavara - semne clinice, preventie si tratament

Psihologii definesc astenia de primavara drept o tulburare adaptativa, care se instaleaza la inceputul sezonului si este determinata de lipsa de vitamine sau de minerale din organism, dar si de adaptarea la regimul de temperatura si lumina fiindca sunt solicitate atat corpul, cat si psihicul.

Oboseala cronica, tributul platit in "epoca vitezei"

Oboseala cronica este o stare care nu poate fi remediata prin ore de somn, ci prin tratament specializat. Afla mai multe despre diagnosticarea si tratamentul oboselii cronice.

Vasectomia, cea mai cunoscuta forma de sterilizare masculina

Vasectomia este o metoda de contraceptie pentru barbati ce consta intr-o interventie chirurgicala deloc complicata si fara efecte adverse.