Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Suplimente nutritive inovatoare

04-12-2014

Sistemul imunitar constituie o serie complexa de mecanisme defensive pe care organismul nostru o opune actiunii patogene a virusurilor, bacteriilor, ciupercilor, celulelor tumorale. Pentru a ne mentine sanatosi, sistemul imunitar are nevoie de sprijin. Un astfel de ajutor primeste de la betaglucani (polimeri ai glucozei), produsi ce activeaza atat componenta innascuta a sistemului imunitar (imunitatea cu care ne nastem) cat si componenta dobandita (anticorpii pe care ii capatam, de exemplu, dupa ce facem o infectie virala, de tipul varicelei).

Suplimente nutritive inovatoare


Imunitate [i]"de fier"[/i] Sistemul imunitar constituie o serie complexa de mecanisme defensive pe care organismul nostru o opune actiunii patogene a virusurilor, bacteriilor, ciupercilor, celulelor tumorale. Pentru a ne mentine sanatosi, sistemul imunitar are nevoie de sprijin. Un astfel de ajutor primeste de la betaglucani (polimeri ai glucozei), produsi ce activeaza atat componenta innascuta a sistemului imunitar (imunitatea cu care ne nastem) cat si componenta dobandita (anticorpii pe care ii capatam, de exemplu, dupa ce facem o infectie virala, de tipul varicelei). Cum ajuta betaglucanul?

In sistemul imunitar innascut, betaglucanul se leaga de macrofage (un tip de celule albe care trebuie sa detecteze intrusii, ca mai apoi sa coordoneze mecanismele de aparare ale organismului impotriva acestor corpuri straine). Alertate de catre betaglucani, macrofagele au o abilitate mai mare de a detecta si distruge, prin procesul denumit fagocitoza, acesti intrusi ce pun sanatatea noastra in pericol. Macrofagele stimulate comunica apoi prezenta invadatorului catre celelalte componente ale sistemului imunitar. Impreuna cu macrofagele si celulele sistemului imunitar dobandit se arunca in lupta.

Folosind informatiile primite de la macrofage, celulele B incep sa produca anticorpi si celule T (celule specializate, antrenate sa omoare invadatorii). Toate aceste celule reusesc sa faca fata actiunii nocive a agentilor patogeni si sa protejeze organismul de efectul lor. Un sistem imunitar puternic va mentine sanatatea organismului. Atunci cand, din diverse motive, eficacitatea acestui sistem este compromisa, organismul poate contacta usor infectii ce tind sa recidiveze. Persoanele supuse cel mai mult acestui risc sunt, in mod sigur, copiii, varstnicii si pacientii oncologici. [i]Betaglucanul poate ajuta sistemul imunitar sa obtina performantele dorite. [/i]

Betamunal Ultra Este un produs biotehnologic ce contine Plera SAN, un Beta Glucan (1,3/1,6 - D) brevetat. Mod de administrare: Adulti: 1 capsula pe zi pe stomacul gol, timp de 15 zile consecutiv. Copii de la 1 la 12 ani : 1 capsula pe zi pe stomacul gol, timp de 10 zile consecutiv (in caz de nevoie se recomanda deschiderea capsulei si amestecarea continutului cu un suc de fructe sau iaurt). Guma de mestecat pentru performante sexuale si nu numai... Arginina este un aminoacid care, in organism se transforma in acid nitric, substanta ce stimuleaza erectia (prin dilatarea corpilor cavernosi), imbunatatind activitatea sexuala. In plus, creste spermatogeneza (procesul de formare a spermei); imbunatateste raspunsul imun; protejeaza tesutul hepatic si renal. Superoxid Dismutaza (SOD) este un antioxidant primar de natura endogena. Contribuie la protectia organismului, in general, si a structurii celulare a spermatozoizilor, in special. ZIPRA Zipra este un produs biotehnologic sub forma de guma de mestecat ce contine clorhidrat de arginina si Cucumis melo (sursa de Superoxid Dismutaza (SOD)). Cele doua substante se cedeaza controlat din fiecare guma (3Tabgum un brevet mondial) si astfel, sunt absorbite pe cale perilinguala, favorizand trecerea lor rapida, in organism.

Zipra se foloseste ca adjuvant, in cazul: Infertilitate Reducerea functiei erective Acidul hialuronic - Fermitate, elasticitate si mobilitate... Acidul hialuronic este unul dintre principalii componenti ai matricei extracelulare. Este o substanta care exista, natural, in organismul nostru si este produsa de celule particulare, denumite fibroblasti. Totusi, concentratia sa in tesuturi tinde sa se diminueze odata cu inaintarea in varsta. In organism, acidul hiluronic se gaseste: La nivelul oaselor Acidul hialuronic este un component fundamental al lichidului sinovial (licchidul ce se gaseste intre membranele care tapeteaza interiorul capsulei articulatiilor mobile). Absenta lui conduce la uzarea tesuturilor prin frecare, producand chiar macinarea oaselor, insotita de dureri articulare. La nivelul pielii

Acidul hialuronic este o componenta fundamentala al dermei. Concentrarea sa in interiorul tesuturile cutanate confera pielii o hidratare profunda si favorizeaza capacitatea sa regenerativa. La nivelul ochiuluI, in umoarea apoasa Concentratia sa in interiorul umorii apoase este de 80% si este indispensabil pentru hidratarea sa corecta. Acidul hialuronic restabileste, de fapt, protectia umoarii apoase, garantata in mod obisnuit de filmul lacrimal. Astfel, se evita expunerea epiteliului ocular la actiunea aerului si a mediului extern. ZALTON - Acid hialuronic 120 mg Zalton este un produs biotehnologic ce contine acid hialuronic, util pentru sustinerea fiziologica a cartilajelor articulare si pentru mentinerea unei corecte hidratari a pielii. Zalton este folosit ca adjuvant, in: Afectiuni ortopedice: osteoartroza, tendonopatie, sindromul durerii de umar. Afectiuni oculare: alteratii structurale vitreo-retiniene Dermatologie: imbatranirea precoce a pielii, rani chirurgicale, dezhidratare cutanata.

Avertisment: A nu se lasa la indemana copiilor! A nu se depasi doza zilnica recomandata! Suplimentele nutritive nu inlocuiesc un regim alimentar sanatos si nu trateaza afectiuni, ci se administreaza ca adjuvante.
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau