Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Tensoval are grija de inima ta: Gastronomie fara tensiune.

24-11-2014

Tensoval si Farmaciile DONA te invata cum poti avea grija de inima ta, gustand in continuare din cele mai savuroase bucate. Cauta in Farmaciile DONA pachetul promotional Tensoval comfort si incearca retetele dedicate persoanelor cardiace din revista Bucataria pentru toti atasata pachetului.

Tensoval are grija de inima ta: Gastronomie fara tensiune.


Suferi de hipertensiune si toata lumea te indeamna sa-ti iei adio de la mancarurile preferate? Tensoval si Farmaciile DONA te invata cum poti avea grija de inima ta, gustand in continuare din cele mai savuroase bucate. Cauta in Farmaciile DONA pachetul promotional Tensoval comfort si incearca retetele dedicate persoanelor cardiace din revista Bucataria pentru toti atasata pachetului. La orice tensiometru Tensoval comfort cumparat ai CADOU: revista Bucataria pentru toti cu retete dedicate persoanelor cardiace si 3 luni de ABONAMENT GRATUIT la revista*! [i]Campania se desfasoara in perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2013. [/i] *Cum intru in posesia abonamentului GRATUIT? Dupa achizitionarea tensiometrului Tensoval comfort, suna la 021 204.94.94 (tarif normal) si transmite operatorului nostru: numele si prenumele tau adresa la care vrei sa primesti revistele gratuite un numar de telefon de contact seria tensiometrului achizitionat (o gasesti in compartimentul pentru baterii) In urmatoarele trei luni iti vom trimite revista Bucataria pentru toti, GRATUIT, la adresa indicata. Abonamentele gratuite pot fi solicitate numai in perioada campaniei (1 octombrie-31 decembrie 2013), dupa furnizarea informatiilor specificate anterior. Prin apelul dvs. consimtiti ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in conformitate cu legea 677/2001. Ce trebuie sa stiu despre Tensoval comfort? Tensoval comfort este un tensiometru digital de brat, care permite masurarea automata a tensiunii arteriale si a pulsului. Click [url=http://www.hartmann.ro/tensoval_comfort.php]aici[/url] pentru mai multe informatii. Este indicat pentru monitorizarea curenta a tensiunii arteriale la domiciliu Masoara cu exactitate valorile tensiunii si ale pulsului Este foarte usor de folosit, inclusiv de catre persoanele in varsta Beneficiaza de 3 ani garatie si service de la producator Este validat clinic de catre Societatea Europeana de Hipertensiune si Liga Germana de Hipertensiune Afla [url=http://www.hartmann.ro/tensoval_comfort.php]aici[/url] mai multe detalii despre tensiometrul Tensoval comfort.
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau