Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Test pentru alegerea cremei potrivite

28-01-2015

A sosit momentul sa te pui la incercare, sa faci un test pentru a intelege care este crema cosmetica perfecta pentru tine!

Test pentru alegerea cremei potrivite


A sosit momentul sa te pui la incercare, sa faci un test pentru a intelege care este produsul cosmetic perfect pentru tine!

1. Ce iti place sa faci in timpul liber?

a. nu am mult timp liber;

b. shopping;

c. o plimbare in parc;

d. navighez pe internet.

2. Ce fel de mancare preferi?

a. friptura cu cartofi;

b. icre negre;

c. salata asortata;

d. sushi.

3. Ce porti in mod special in picioare?

a. cizme, iarna si sandale, vara;

b. pantofi decupati, cu toc inalt sau balerini;

c. nimic, prefer picioarele goale;

d. pantofi cu talpa ortopedica, care corecteaza tinuta.

4. Care dintre urmatoarele filme le urmaresti cu placere?

a. Mulholland drive;

b. Film blu;

c. Into the wild;

d. Avatar.

5. Care dintre aceste obiecte nu poate lipsi din valiza ta?

a. periuta de dinti;

b. trusa de machiaj;

c. depinde unde merg;

d. manusi.


Rezultat: majoritate de....

(a) Esti un utilizator constient: o persoana care stie ce vrea, atenta la lucrurile importante, care nu se lasa convinsa numai prin vorbe, ci vrea sa treaca la fapte. Pentru tine crema cosmetica perfecta trebuie sa contina cele mai sofisticate si eficace principii active descoperite in ultimii 20 de ani de istorie a cosmeticii.

(b) Esti un consumator sofisticat: esti atent la detalii si iti place eleganta, crezi ca o tenta de clasa este necesara pentru a te face observat si sa iti fie apreciata propria unicitate. Pentru tine este foarte important ca produsul cosmetic folosit sa aiba componente active speciale, selectionate cu grija dintre cele mai bune, puse la dispozitie de catre cele trei mari lumi naturale: animala, vegetala, minerala, pentru a invata secretele armoniei. Observand cu atentie si cu inima deschisa, putem invata de la natura cum sa o privim in toata splendoarea sa.

(c) Esti un consumator atent: nu iti plac lucrurile superficiale, esti atras de esenta lucrurilor si iti folosesti corpul ca mijloc de contact cu lumea, respectandu-le reciproc, intr-o maniera profunda. Pentru tine, cremele trebuie sa fie cat mai apropiate de natura, de aceea e bine sa alegeti intotdeauna variantele eco sau organice, evitand orice ingredient potential agresiv pentru epiderma sau care ar putea provoca alergii.

(d) Esti un consumator evoluat: curiozitatea de a descoperi mecanismele ce stau la baza proceselor te fac intotdeauna sa mergi in profunzimea tuturor lucrurilor. Pentru tine o crema cosmetica are importanta doar daca este o inovatie, deoarece nu exista emotie fara tehnologie. Este bine sa alegeti produse cu brevete sau care detin recorduri fara precedent.Comentarii

Lasa-ne comentariul tau