Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Tratamente naturiste

Optimizati-va viata sexuala  cu afrodiziace naturale

Optimizati-va viata sexuala cu afrodiziace naturale

Vegetalele pe care le vom prezenta in continuare se dovedesc bune in cazurile in care miciorarea libidoului este un fenomen accidental, rar, aparut pe fondul oboselii, fumatului, consumului exagerat de colesterol si grasimi saturate

Trateaza natural hipertensiunea arteriala

Trateaza natural hipertensiunea arteriala

Hipertensiunea arteriala este una din cele mai frecvente afectiuni intalnite astazi in intreaga lume.Tensiunea arteriala crescuta solicita un efort suplimentar din partea inimii si afecteaza vasele mici de sange din intreg organismul.

Rolul tratamentelor in statiunile balneo-climaterice

Rolul tratamentelor in statiunile balneo-climaterice

Pentru multi dintre noi, vacantele in statiunile balneo-climaterice constituie doar un sejur placut si relaxant. Pentru altii insa, curele de ape minerale, mofetele (surse naturale de dioxid de carbon), precum si baile de namol constituie componentele unor tratamente complexe pentru diverse afectiuni. Romania beneficiaza de o bogata retea balneo-climaterica, ce cuprinde peste 70 de statiuni, unele fiind fondate de catre vechii romani, si peste 3000 de izvoare termale.

Metode alternative de tratare a durerilor osteo-articulare si musculare

Metode alternative de tratare a durerilor osteo-articulare si musculare

Mult invalidantele dureri musculo-scheletale sunt poate cele mai frecvente cauze de prezentare la medic. De cele mai multe ori, prescrierea unui tratament medicamentos amelioareaza si chiar duce la disparitia durerii, insa cu destul de multe reactii adverse. Intr-o era a medicamentului, uitam adesea de puterea terapeutica a metodelor alternative, mult mai putin nocive si mult mai la indemana.

Radacinile toamnei - excelente surse de vitamine

Radacinile toamnei - excelente surse de vitamine

Chiar daca atmosfera de toamna e putin dezolanta, cu frunze care cad si ploi care nu mai contenesc, nu trebuie sa credeti ca natura a "intrat in concediu" si ca s-a cam ispravit cu recoltatul leacurilor. In aceasta perioada a anului radacinile sunt pline de seva si forta, abia asteapta sa fie scoase la lumina si sa se transforme in remedii de exceptie.

Aloe Vera - recomandari si beneficii

Aloe Vera - recomandari si beneficii

Aloe vera constituie in prezent una dintre cele mai folosite si longevive plante medicinale, avand o istorie de peste 4000 de ani. Este apreciata in special pentru efectul detoxifiant extraordinar de puternic, cu o larga aplicabilitate in diverse patologii, de la diabet la bolile tumorale si cure de slabire.