Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Tratamente naturiste

Eficienta propolisului in peste 200 de afectiuni

Unul dintre cele mai eficiente remedii care se gasesc in natura este propolisul. O multime de studii au evidentiat, ani la rand, efectele miraculoase pe care acesta le are asupra organismului.

Remedii din surse naturale contra inflamatiilor

Inflamatia reprezinta o reactie a organismului de protectie si regenerare, ce se manifesta in urma unei leziuni. Fie ca a fost vorba despre un accident (macrotrauma) sau despre o problema din interior ce vine, spre exemplu, in urma suprauzurii (microtrauma), inflamatia se manifesta prin durere - din cauza substantelor secretate de tesutul vatamat - inrosire, provocata de vasodilatatie, si umflare, determinata de un flux sporit de fluide pe care organismul le transmite spre zona afectata, in vederea recuperarii.

Plante care combat stresul

Sa te lupti cu stresul si sa-l elimini pare mai mult o poveste SF, deoarece astazi, acesta a devenit o parte inevitabila a vietii noastre.

Terapii naturiste pentru echilibrul tau!

Astazi, poate mai mult ca oricand, viata ne este guvernata de stres.

Ceaiuri recomandate in curele de slabire

O silueta de vis poti obtine printr-o dieta echilibrata, bogata in legume si fructe, dar si printr-o activitate fizica sustinuta.

Cele mai bune ceaiuri pentru slabit

Unul dintre cele mai cunoscute si cautate remedii greutatii corporale excedentare este asa-numitul ceai pentru slabit. Acesta este preferat de persoanele care vor sa evite produsele anti-obezitate si se indreapta catre solutiile naturiste.

< 123456789