Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Viata cu diabet

Tratamentul cardiovascular la pacientul diabetic

Exista un cerc vicios intre afectiunile cardiovasculare si diabetul zaharat de tip 2. Riscul de deces din cauza afectiunilor cardiovasculare este crescut la persoanele cu diabet zaharat.

Diabetul afecteaza viata sexuala

Cauzele principale ale disfunctiei sexuale sunt anumite probleme fizice, stresul, anxietatea, abuzul de alcool si tutun, obezitatea, anumite medicamente (antidepresive si antihipertensive, spre exemplu) si depresia.

Medicina alternativa si diabetul zaharat

Diabetul zaharat este o boala metabolica ce se trateaza prin modificarea stilului de viata si medicamente antidiabetice.

Reducerea greutatii fara regim, in diabetul zaharat

Pe timpul verii, ne gandim nu numai la noi bunatati din cosul abundent de fructe si legume din gradina, dar si la cum am putea sa avem o silueta armonioasa pentru a fi adecvata hainelor de vara si costumului de baie pentru vacanta de la mare sau din statiuni balneare.

Cum putem depista hipoglicemia?

Este greu de estimat frecventa reala a episoadelor de hipoglicemie la persoanele cu diabet zaharat de tip 1, cat si de tip 2.

Cat de bine va cunoasteti diabetul zaharat?

Iata cateva raspunsuri la intebari de baza, pe care orice persoana cu risc de a face diabet sau deja diagnostica cu diabet este bine sa le cunoasca.