Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Viata cu diabet

Diabetul afecteaza viata sexuala

Cauzele principale ale disfunctiei sexuale sunt anumite probleme fizice, stresul, anxietatea, abuzul de alcool si tutun, obezitatea, anumite medicamente (antidepresive si antihipertensive, spre exemplu) si depresia.

Medicina alternativa si diabetul zaharat

Diabetul zaharat este o boala metabolica ce se trateaza prin modificarea stilului de viata si medicamente antidiabetice.

Reducerea greutatii fara regim, in diabetul zaharat

Pe timpul verii, ne gandim nu numai la noi bunatati din cosul abundent de fructe si legume din gradina, dar si la cum am putea sa avem o silueta armonioasa pentru a fi adecvata hainelor de vara si costumului de baie pentru vacanta de la mare sau din statiuni balneare.

Cum putem depista hipoglicemia?

Este greu de estimat frecventa reala a episoadelor de hipoglicemie la persoanele cu diabet zaharat de tip 1, cat si de tip 2.

Cat de bine va cunoasteti diabetul zaharat?

Iata cateva raspunsuri la intebari de baza, pe care orice persoana cu risc de a face diabet sau deja diagnostica cu diabet este bine sa le cunoasca.

Diabetul zaharat si flora probiotica

Cresterea prevalentei obezitatii, a rezistentei la insulina si a diabetului zaharat de tip 2 sunt legate de multipli factori genetici si de mediu, dintre care particularitatile expresiei florei sau microbiomului intestinal joaca un rol important in modelarea fenotipului care va dezvolta sindrom metabolic si diabet zaharat.