Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Viata cu diabet

A fost lansata pe piata insulina inhalabila

Schimbare revolutionara in tratamentul diabetului: a fost lansata pe piata insulina inhalabila. Acest medicament contra diabetului, va ameliora calitatea vietii pentru persoanele diagnosticate cu aceasta maladie, informeaza Reuters.

Impactul diabetului zaharat asupra femeilor aflate la menopauza

Menopauza este o piatra de hotar in viata unei femei cu diabet zaharat, fiindca modificarile hormonale care apar la menopauza determina cresterea valorilor glicemice si cresterea ponderala la nivel abdominal.

Jurnalul de viata al pacientului diabetic: Hipoglicemia

"Din complicatiile aferente diabetului zaharat: Hipoglicemia" este al treilea capitol din seria de articole dedicate diabetului, scrisa de Dr. Lavinia Vija:Jurnalul de viata al pacientului diabetic.

Jurnalul de viata al pacientului diabetic: Regimul alimentar in diabetul zaharat

Mici sfaturi bine venite pentru dieta persoanelor care sufera de diabet este al doilea capitol din seria de articole dedicate diabetului, scrisa de Dr. Lavinia Vija:Jurnalul de viata al pacientului diabetic.

Jurnalul de viata al pacientului diabetic: Cum putem evita diabetul zaharat de tip 2?

Cum putem evita diabetul zaharat de tip 2 este primul capitol din seria de articole dedicate diabetului, scrisa de Dr. Lavinia Vija:Jurnalul de viata al pacientului diabetic.

Diabetul este o boala metabolica ce se poate declansa brusc

Diabetul se poate declanșa brusc și de multe ori este descoperit întâmplător, în cadrul unui examen medical de rutină, persoana afectată putând să nu aibă nici o manifestare a bolii.