Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Viata cu diabet

Diabetul este o boala metabolica ce se poate declansa brusc

Diabetul se poate declanșa brusc și de multe ori este descoperit întâmplător, în cadrul unui examen medical de rutină, persoana afectată putând să nu aibă nici o manifestare a bolii.

Diabetul - o afectiune cu multe fete, care poate fi tinuta sub control

In ultimii ani, incidenta diabetului este tot mai mare, de vina pentru aceasta situatie dezastruoasa fiind in mare parte obiceiurile alimentare nesanatoase, sedentarismul si stresul. Cu o conduita corecta si o medicatie adaptata, din ce in ce mai eficienta de la an la an, boala poate fi tinuta sub control.

Disfunctia cognitiva in diabetul zaharat

Disfunctia cognitiva in diabetul zaharat

Numeroase studii au aratat ca persoanele care prezinta diabet zaharat, atat de tip 1, cat mai ales de tip 2, si care nu au un control optim al glicemiei, au performante cognitive mai slabe si un risc mai mare de accidente vasculare cerebrale, dementa si boala Alzheimer.

Cum puteti reduce riscul aparitiei diabetului

Mancati mai sanatos, beti si faceti mai multa miscare. Mancati mai multe fructe si legume: Fiecare masa ar trebui sa contina cat de multe fructe, legume sau salata. In mod ideal, astfel incat chiar sa satisfaca complet foamea.

SOS Diabet - Teste de autoevaluare

SOS Diabet - Teste de autoevaluare

Sunt expus riscului de a dezvolta diabet zaharat in urmatorii 10 ani? SOS Diabet - Test de autoevaluare: Testul are o singura varianta de raspuns si fiecarei variante ii corespunde un numar de puncte.

Ranile cronice se pot vindeca!Cauta solutia potrivita in Farmaciile DONA.

Ranile cronice se pot vindeca!Cauta solutia potrivita in Farmaciile DONA.

Cum apar ranile cronice si cum le poti recunoaste la timp? Ce factori duc la agravarea ranii si cum poti evita acest lucru? Cum sa iti tratezi rana cu pansamente moderne HARTMANN? Ce poti face pentru a impiedica aparitia unei noi rani? Cazuri reale, vindecate cu pansamente moderne?