Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Descarca aplicatia DONA

Trident Dental Esthetic Clinic

Trident Dental Esthetic Clinic

Fiecare dintre noi isi ia in serios misiunea de a influenta vietile oamenilor in bine si nu facem din meseria noastra o industrie. De fiecare data, avem in vedere omul din fata noastra, cu personalitatea si nevoile sale. Respectam demnitatea umana. Vrem sa ajutam oamenii sa aiba o viata mai buna. Refuzam sa ne lasam prada rutinei, oboselii, blazarii. Vrem sa fim o structura solida, care ofera clientilor experienta unei noi dimensiuni a profesionalismului. Seriozitatea de care dam dovada in exercitarea rolului pe care ni l-am asumat in domeniul sanatatii este completat de dorinta noastra de a trata cu respect si intelegere fiecare pacient.

Centrul Medical Hexi Med

Centrul Medical Hexi Med

Centrul Medical Hexi Med aduce aproape de nevoile pacientilor servicii medicale de inalt profesionalism, punand la dispozitia pacientilor sai o gama complexa de servicii clinice, sustinute de o echipa medicala de profesionisti si aparatura de ultima generatie.

Centrul de sanatate materna

Centrul de sanatate materna

Centrul nostru de Sanatate Materna a fost creat de nevoia mamelor din Romania de beneficia de servicii de ingrijire centrate pe respectul pentru nastere, ca eveniment firesc ce apartine familiei

CENTRUL MEDICAL ALEXIS

CENTRUL MEDICAL ALEXIS

CENTRUL MEDICAL ALEXIS este un centrul medical multidisciplinar infiintat in 2004, conducerea firmei avand o exeprienta manageriala pe piata serviciilor medicale private de 21 de ani.

WestEye Hospital

WestEye Hospital

Inaugurat in 2010, WestEye Hospital este primul spital privat de oftalmologie din Romania. Este cel de-al cincilea spital din lantul WEST EYE HOSPITAL GROUP, reprezentat la nivel mondial de cinci centre in Turcia si doua in Irak. WestEye Hospital este primul spital din Romania in care salile de operatii sunt dotate cu sistemul de circulatie a aerului HEPA si care foloseste tratamentul cu Laser Excimer si cel cu Laser personalizat iLASIK (unic in tara noastra).

CRYSTAL DENTAL CLINIC

CRYSTAL DENTAL CLINIC

CRYSTAL DENTAL CLINIC este o clinica stomatologica privata, a fost infiintata in anul 2003 si a functionat mai intai intr-o alta locatie, mai mica, cu doar 3 scaune stomatologice. In prezent isi desfasoara activitatea pe piata serviciilor medicale stomatologice intr-o locatie noua, moderna, dotata cu 8 scaune stomatologice, amplasata in apropierea km 0 al capitalei.

QMED CLINICA FAMILIEI TALE

QMED CLINICA FAMILIEI TALE

QMED CLINICA FAMILIEI TALE este centrul medical multidisciplinar care si-a propus sa schimbe calitatea serviciilor medicale din sectorul 4 si nu numai. Gama de servicii medicale oferite include specializarile: medicina de familie, stomatologie pentru adulti si copii, pediatrie, obstetrica-ginecologie, ecografie, medicina interna, radiologie dentara, dermatologie, endocrinologie, orl, gastroenterologie, cardiologie, logopedie, psihologie si medicina muncii. Aria de servicii medicale este in continua extindere astfel incat sa acopere toate necesitatile de sanatate ale pacientilor.

Parteneriat Farmaciile DONA - Centrul Medical Romclinic

Parteneriat Farmaciile DONA - Centrul Medical Romclinic

Farmaciile DONA in parteneriat cu Centrul Medical Romclinic, iti ofera servicii medicale la preturi speciale. Pentru a fi mai aproape de clientii sai, din ianuarie 2014, Farmaciile DONA au incheiat un parteneriat cu Centrul Medical Romclinic, prin care clientii pot beneficia de reduceri prin intermediul cardurilor de fidelitate atat la servicii medicale, cat si la achizitionarea de produse farmaceutice.