Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Descarca aplicatia DONA

Termeni si Conditii

Sectiunea de fata stabileste regulile minimale obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.FarmaciileDona.ro. Ca utilizator al site-ului www.FarmaciileDona.ro va obligati si sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu www.FarmaciileDona.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, va asumati intreaga responsabilitate pentru accesarea si folosirea informatiilor oferite pe site-ul www.FarmaciileDona.ro.
 
1. Aspecte generale privind site-ul
 
1.1. Termeni folositi
Serviciu - posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate in cadrul site-ului www.FarmaciileDona.ro.
Utilizator - orice persoana interesata de continutul acestui site.
 
1.2. Securitate
Echipa site-ului www.FarmaciileDona.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.
1.3. Modificarea termenilor si conditiilor
S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostiinta utilizatorului prin intermediul site-ului www.FarmaciileDona.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.
 
1.3. Drepturile de autor
Utilizatorul ia la cunostinta in mod expres faptul ca toate desenele, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale firmei S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA sau ale companiilor partenere.
 
1.4.Date cu caracter personal
Accesand acest site utilizatorul este de acord ca S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA isi rezerva dreptul de a prelucra datele cu caracter personal, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului, in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in capitolul "Regulile de confidentialitate".
 
1.5. Forta majora si litigiile
S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile Dona nu este responsabila pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.
 
2. Drepturile si obligatiile utilizatorului
 
2.1. Drepturi
Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la serviciile oferite de catre S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA prin intermediul site-ului www.FarmaciileDona.ro
Utilizatorul poate fi tot timpul informat asupra tuturor detaliilor relative la serviciile oferite de S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA, beneficiind astfel de transparenta caracteristica firmei noastre.
 
2.2. Obligatii
Utilizatorul va folosi site-ul numai in scopuri legale astfel:
Nu va modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site nu va folosi serviciul oferit prin intremediul acestui site pentru a transmite sau a receptiona materiale care au un continut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defaimator sau amenintator nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala.
In cazul in care utilizatorul va incalca (deliberat sau involuntar) conditiile stabilite in acest site, S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA va fi exonerat de raspundere cat priveste orice pretentie ridicata de catre utilizator sau de catre un tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site. Raspunderea apartine in intregime utilizatorului.
 
3. Reguli de confidentialitate
In urma utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre veniturile dumneavoastra sau informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre.
S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA sunt unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer.
S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA colecteaza informatii de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc pe acest site.
 
3.1. Prelucrarea datelor
Informatia va fi prelucrata de catre S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:
Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra.
Oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra.
Facturare.
Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra.
Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA.
Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA si ale companiilor asociate sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens).
Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.
 
3.2. Dezvaluirea datelor
S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA are dreptul sa foloseasca baza de date tertelor parti specificate la 3.1.
 
3.3. Drepturile utilizatorului
Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
De a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Intr-o astfel de situatie Utilizatorul va inainta o cerere scrisa, datata si semnata firmei S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii. S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA va raspunde in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
 
4. Limitarea raspunderii S.C. SIEPCOFAR S.A. - Farmaciile DONA
Site-ul www.FarmaciileDona.ro a fost creat pentru a va oferi informatii generale despre sanatate, numai in scopul educational, iar acestea impreuna cu raspunsurile interactive nu sunt destinate a inlocui consultul personal cu un medic, farmacist sau alt cadru medical. Intotdeauna trebuie sa consultati (contactati) sfatul unui profesionist in probleme legate de afectiuni, simptome si tratament. Daca aveti sau suspectati ca aveti o problema medicala, va rugam sa luati legatura de indata cu personal medical de specialitate. Tot timpul trebuie sa luati in considerare sfatul medical si sa nu amanati un consult de specialitate ca urmare informatiilor existente pe acest site.
Nu va bazati ca informatiile existente pe acest site sa fie potrivite circumstantelor dumneavoastra specifice. Daca va bazati exclusiv pe informatiile existente pe acest site, fara a consulta sfatul unui specialist in domeniul medical, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra. Atat noi cat si partenerii nostri nu ne asumam responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor p ersoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site.
Materialele prezentate nu sunt un ghid pentru automedicatie sau un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru.
Trebuie sa discutati informatiile primite cu un medic, farmacist, asistent medical sau alt specialist in domeniu medical. Trebuie sa verificati cu atentie informatiile despre produs (inclusiv cele prezentate in prospect) privind dozajul, precautiile, atentionarile, interactiunile si contraindicatiile inainte de a administra sau utiliza orice dispozitiv, medicament, produs din plante, vitamine sau suplimente alimentare prezentate pe acest site. Lipsa unui avertisment pentru un medicament sau combinatie de medicamente nu ar trebui interpretate ca un indicator al faptului ca medicamentul sau combinatia de medicamente este sigura, corespunzatoare sau eficienta pentru orice pacient in orice circumstante.
Tratamentul corect asociat unei probleme de sanatate depinde de un numar de factori, printre care: istoricul dumneavoastra medical, dieta, stil de viata, regim medicamentos, insa fara a se limita doar la acestia. Specialistul in domeniul medical care v-a consultat poate sa evalueze si sa actioneze tinand cont de nevoile individuale ale dumneavoastra. Ar trebui sa va consultati cu acesta inaintea inceperii unei noi diete, a activitatiilor fizice sau a unui regim cu suplimente alimentare. Daca prezentati o problema medicala acuta apelati 112 (Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta) sau serviciile locale de asistenta in caz de urgenta.
Nu garantam ca informatiile prezentate pe acest site satisfac toate cerintele legislative privind furnizarea de informatii privitoare la medicamentele ce se elibereaza pe baza de prescriptie medicala. Continutul acestui site a fost dezvoltat pentru utilizarea in Romania si atat noi, cat si partenerii nostri nu putem garanta pentru respectarea legislatiei cand continutul este folosit intr-o alta tara.
Informatiile de pe acest site au fost obtinute din surse considerate sigure. Cu toate acestea, nici noi si nici partenerii nostri nu putem garanta acuratetea privind preturile, informatiile terapeutice sau alte informatii de orice natura continute de acest site.
Informatiile existente pe acest site sunt destinate a fi un supliment, nu un subsitut, la cunostintele, expertiza, aptitudinile si capacitatea de a analiza si hotara a medicului, farmacistului sau altui cadru medical. Nu oferim sfaturi medicale personalizate fiecarui individ si nici nu oferim servicii de diagnostic medical. Acest site si informatiile continute privind sanatatea nu sunt destinate si nu trebuie considerate ca inlocuind consultul medical de specialitate.
Atat noi, cat si partenerii nostri nu garantam ca continutul acestui site acopera toate utilizarile posibile, indicatiile, precautiile, interactiunile medicamentoase sau efectele adverse care pot fi asociate unui tratament terapeutic.
Citind continutul acestor termeni si conditii sunteti de acord ca Farmaciile DONA nu sunt responsabile pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.

Cauta un produs